



Deze machine produceert fijngestampt ijs in korrels, ideaal voor het koelen van schalen met zeevruchten, flessen, cocktails (Mojito's, Margarita's...), of koude buffetten.
Samengesteld uit kleine fragmenten na een breker, is het gebroken ijs een doeltreffende oplossing voor een veel snellere koeling en voor een optimale bewaring.
details
Deze cocktail crusher is perfect voor het maken van klein crushed ice. Speciaal ontworpen voor cocktails, kunnen deze crushed ijskorrels lange tijd worden bewaard omdat ze niet samenklonteren. Crushed ice heeft de neiging langzamer te smelten dan andere soorten ijs, omdat het een meer afgebakende vorm heeft.
Deze ijsmaker is voorzien van een voorraadbak met een maximale capaciteit van 40 kg. Crushed ice wordt vooral gebruikt door bars en disco's om in shakers te mengen met hun alcoholische dranken. Het kleine formaat van het ijs zorgt ervoor dat het zich beter vermengt met vloeistoffen. Het wordt ook gebruikt in kuuroorden en medische centra.
De machine produceert tot 142 kg crushed ice in een periode van 24 uur. Super korrelijs maken in grote hoeveelheden gaat snel met deze machine die is uitgevoerd in hoogwaardig 18/8 roestvrij staal.
Deze machine moet binnenshuis worden opgesteld en op een kamertemperatuur van 10-43°C worden gehouden om ervoor te zorgen dat het crushed ice op de meest optimale manier kan worden gemaakt.
Pas de questions pour le moment.
Commentaar
(0 rate)