modulaire-koelcel

Welke koelapparatuur moet ik gebruiken in mijn restaurant?

Heb je een restaurant of wil je er een openen? Vraagt u zich af welke koelapparatuur nodig is voor dit soort bedrijven? Ice-shop zal uw lantaarn verlichten op de essentiële apparatuur om uw voedsel op een optimale manier te conserveren.

Drankjes maar ook eten, wat u nodig heeft voor uw restaurant

Een restaurant heeft veel verschillende koelcellen nodig. Sommige worden gebruikt om uw voedsel (vlees, zuivelproducten, groenten, enz.) of dranken koel te houden, en andere worden gebruikt om uw gerechten te bereiden.

modulaire-koelcel

De koelcel

Een van de essentiële elementen voor elk restaurant is niemand minder dan de negatieve koelcel. Het laat je toe om vooral groot vlees te bewaren dat niet in de diepvrieskist kan gaan. De koelruimte is ideaal voor de opslag van vlees zoals varkensvlees of rundvlees.

De positieve of negatieve koelkast

De positieve of negatieve koelkast (diepvrieskast) past perfect in een keuken. Er is niets beters dan uw dagelijkse verse producten zoals vis, salade of andere groenten en fruit op te slaan. Deze koelkasten zijn uitgerust met technologie om op alle verdiepingen een optimale temperatuur te handhaven.

De gekoelde werktafel

Zeer populair bij restauranthouders, de gekoelde tafel stelt u niet alleen in staat om voedsel op te slaan, maar ook om uw gerechten met gemak te bereiden. Dankzij de roestvrijstalen werktafel bent u verzekerd van een kwaliteitsruimte om uw bereidingen uit te voeren en uw ingrediënten op temperatuur te houden.

Het ijsblokje of de ijsblokjesmachine

Een ijsblokjesmachine of klompijsmachine wordt niet alleen gebruikt voor het vullen van champagne-emmers en het koelen van flessen. Inderdaad, het is essentieel om een ijsmachine te gebruiken om ijsblokjes of geplet ijs in uw drankjes te doen. Het spreekt voor zich dat dit een aanzienlijke tijdsbesparing is ten opzichte van de traditionele ijsblokjesvorm.

wijnkelder-ice-shopDe wijnkelder

Welk restaurant biedt geen wijn aan? Geen enkele! Het ligt dus voor de hand dat u een of meerdere wijnkelders nodig heeft. In de wijnkelder kunt u uw wijnen opslaan bij een temperatuur van ongeveer 10 – 13 °C, met de juiste vochtigheidsgraad en in schone lucht. Wat is er beter voor het welzijn van uw flessen?

De gekoelde rijpkamer

De gekoelde rijpingskast wordt door restaurants gebruikt om vlees te bewaren en tegelijkertijd de smaak te verbeteren. De uithardingskast is volledig gemaakt van roestvrijstaal en heeft een digitaal paneel waarmee u de uithardingstijd in de gaten kunt houden.

De vierzijdige vitrine

Met de banketbakkerskoffer kunt u uw pralines en gebak voor desserts in optimale omstandigheden bewaren. Dankzij de 4-zijdige vitrine weet hij hoe hij uw meest veeleisende klanten het water in de mond moet doen lopen.

Koelkastvitrine en koelbak

Als u bent uitgerust met een bar, heeft u ook een positief-glas en een barkoelkast nodig om uw drankjes op te slaan en uit te stallen. Om uw opslagruimte te optimaliseren zijn deze koelkasten perfect aan te passen aan uw bedrijf!

Daar heb je het, we hebben gekeken naar de apparatuur die je nodig hebt. Aarzel niet om een kijkje te nemen in onze catalogus voor meer informatie over deze producten!

Delen!
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *