Specials

Positieve koelkasten

Positieve koelkast.

Ice-shop biedt u een assortiment aan positieve koelkasten.

De positieve professionele koelvitrines die wij aanbieden, worden gebruikt in keukens van restaurants of brouwerijen om verse voedingsproducten te bewaren. Er is ook de negatieve gekoelde kast voor opslag van diepvriesproducten. Dankzij deze gekoelde kast blijven al uw producten koud met behoud van hun versheid en smaak.

De koelkast van 600 liter wordt vaak gebruikt in frituren of snacks om voedselproducten koel te houden.

Roestvrijstalen modellen met twee deuren, zoals de tweedeurs koelkast, hebben meer kans hun plaats te vinden in grote professionele keukens voor meer opslag met een volume tussen 1200 en 1400 L, in overeenstemming met hygiënenormen. van kracht. Deze positieve koelkastkasten hebben twee deuren om het energieverbruik te maximaliseren.

Er zijn ook positieve koelkastreferenties met beperkte afmetingen voor bedrijven met minder ruimte voor voedselopslag, zoals de kleine roestvrijstalen koelkast die op een aanrecht van een winkel of onder de bar van een koffie wordt geplaatst. laat toe om een ​​klein volume drankjes of verse producten te bewaren. Maar wie zal u meer dan eens uw dienst in de drankkamer of koude schotels besparen.

Er zijn echter meer specifieke modellen van roestvrijstalen gekoelde kasten die worden gebruikt voor een specifieker en specifieker gebruik, zoals gebakopslag of visopslag. Deze roestvrijstalen opbergkasten hebben daarom verschillende kenmerken om beter te passen bij de delicate producten die erin moeten worden bewaard.

De positieve koelkastkast met een aluminium binnenkant is zuiniger en perfect voor kleinere winkels of supermarkten.

Terwijl de 700 L en 1800 L roestvrijstalen koelkast voor ladder en trolley wordt gebruikt door cateraars en in collectieve keukens voor maximale ergonomie tijdens het werk en gemakkelijke doorgang op plaatsen waar welvaart aanwezig is. De koelkast opslag, chocolade opslag met 1 of 2 deuren is perfect voor chocoladewerkers of voor bakkers die hun chocoladecreatie willen behouden in een gecontroleerde omgeving met instelbare vochtigheid via een thermostaat en of een instelbare thermometer.