Pizzawerkbanken

Pizzawerkbank of pizzawerktafel.

De gekoelde pizzawerkbank of pizzawerktafel van ice-shop is een essentiële uitrusting voor in pizzeria’s.

Zoals de naam al aangeeft, stelt de pizzaspeeltafel professionals in staat te profiteren van een granieten of marmeren standaard voor pizza-bereiding. Deze materialen zorgen voor een goede duurzaamheid tijdens het gebruik dat u zult hebben.

Filteren op

Gekoelde werkbanken

Hoogte

Breedte

Diepte

Gewicht

Puissance

Aantal deuren

Profondeur de table

Met of zonder wielen

Met of zonder schuiflade

Met of zonder saladette

Price

Weight

kg kg

Manufacturers

more... less

All filters

Filter
Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

faq

Hoe onderhoudt u een pizzatafel?

Elk koelapparaat heeft regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren zonder dat het te veel energie verbruikt.

Om dit te doen, veegt u elke dag na elk gebruik uw tafel (beschouwd als het werkoppervlak) af met een vochtige spons om eventuele resten tijdens de voorbereidingen te verwijderen. Aarzel niet om ook de andere oppervlakken van uw tafel (intern en extern) te sponsoren. Een marmeren pizzatafel zal gemakkelijk te reinigen zijn. Als er vlekken blijven bestaan, neem dan een vochtige doek met een beetje afwasmiddel. Een roestvrijstalen pizzatafel is ook gemakkelijk te onderhouden. U moet het echter regelmatig doen, omdat vlekken op roestvrij staal zeer goed zichtbaar zijn. Gebruik hiervoor huishoudelijke alcohol of bakpoeder om het roestvrij staal te laten glanzen.

Aangezien uw pizzatafel gekoeld is, is het noodzakelijk om deze regelmatig te ontdooien om de conservering van uw eten te optimaliseren.

Hoe kies je een pizzatafel?

Er zijn verschillende criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een pizzatafel voor uw bedrijf.

Eerst en vooral moet u de capaciteit van uw pizzeria evalueren: minder dan 25 couverts? Kies voor een kleine pizzatafel van minder dan 2 m. Omgekeerd kiest u voor een langer meubel dat meer ruimte biedt binnen de tafel. Voor meer ruimte zijn er ook pizza-kasten met extra laden en GN-containers.

Controleer ook het koelsysteem, kies een model waarmee u de temperatuur eenvoudig kunt regelen, zelfs als de deuren open zijn. Je eten blijft goed bewaard, wat er ook gebeurt. U moet ook kiezen voor een pizzatafel met een filter om de hoeveelheid vetafzetting op het koelsysteem te verminderen. Tot slot kunt u kiezen tussen een roestvrij stalen of marmeren werkblad. Beide materialen zijn hygiënisch en voldoen aan de hygiënenormen. Marmer heeft de neiging om schokken en klappen te weerstaan. Roestvrij staal is gemakkelijk te onderhouden.

Waarom kiezen voor uw pizza-tafel bij ice-shop.be?

Bij ice-shop.be bieden wij een breed scala aan koelapparatuur voor professionals in de horeca, waaronder pizzatafels voor uw bedrijf. Ons motto is om u altijd kwaliteitsvolle apparatuur aan te bieden die intensief gebruikt kan worden tijdens de spitsperiodes.

Ons team is ook een specialist in de online verkoop van koelapparatuur. Als u de geringste vraag heeft over een van onze pizzatafelmodellen, zijn wij beschikbaar om deze te beantwoorden. Wij staan ook aan uw zijde om u te adviseren bij de keuze van uw toekomstige pizza-meubilair in overeenstemming met de behoeften van uw bedrijf.

Nog een voordeel om te bestellen bij ice-shop.be? Uw 1 jaar garantie! Neem dan contact met ons op !

more_infos

Het gebruik van marmer of graniet bij de vervaardiging van de pizzapoeltafel vergemakkelijkt het reinigen van de resten van deeg en bloem, naast het waarborgen van een hoge robuustheid. Naast het bovenoppervlak heeft de pizzapreettafel een gekoelde bodem met 2 of 3 deuren en een reeks neutrale laden om deeg en vers pizzadeeg te houden.

Dit soort professionele apparatuur vindt zijn plaats in vestigingen zoals pizzeria's, fast food of snacks. Het is raadzaam om de gekoelde 3-deurs pizza-bereidingstafel te koppelen met een gekoelde saladette of gekoelde vitrine om de ingrediënten in gastro-containers direct boven het marmeren werkblad te laten afkoelen en zo de efficiëntie en snelheid van werken voor de pizzaïolo. Deze bovengenoemde pizza-bereidingstafel 3 deuren zijn perfect geschikt voor uw professionele inrichting dankzij de automatische ontdooiing maar vooral dankzij het temperatuurbereik van 2 tot 10 ° C, geeft deze temperatuur de mogelijkheid om uw voedsel te bereiden. houd je tijdens het bereiden van je pizza op een goede temperatuur. De deuren aan de onderkant van uw klaptafel hebben een automatische sluiting om te voorkomen dat de koelketen wordt doorgesneden. Met de verstelbare poten van deze tafel kunt u uw meubels in elke werkende staat en op elke soort vloer plaatsen, zelfs met een kleine oneffenheid. De volledig geconstrueerde roestvrijstalen structuur zorgt voor een goede stabiliteit.

De 3P gekoelde pizza-bereidingstafel is geschikt voor intensief gebruik dankzij de productie met behulp van robuuste materialen zoals roestvrij staal en marmer. Het enorme voordeel van deze tafel is dat deze een vetfilter heeft vlak voor de condensor. De diepte is ook speciaal ontworpen voor borden en roosters van 60x40 cm die dienen als ondersteuning voor het verse deeg dat nodig is om pizza's in een pizzeria te bereiden.

De Afinox gekoelde tafel voor pizza-bereiding is van superieure kwaliteit en is bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in restaurants of professionele pizzeria's.

Pizza werktafel

De pizza werktafel om uw klanten de zoetheid van Italië te bieden

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de pizza werktafel professionals de mogelijkheid om te profiteren van een granieten of marmeren ondersteuning bij de bereiding van pizza's. Deze materialen zorgen voor een goede duurzaamheid tijdens het gebruik.

Marmer of graniet: een materiaal dat synoniem staat voor kwaliteit

Het gebruik van marmer of graniet bij de productie van de pizza-koelkasttafel maakt het gemakkelijker om deeg- en bloemresten te reinigen en zorgt voor een hoge sterkte. Bovendien kunt u met marmer en graniet, naast esthetische materialen, uw pizzadeeg optimaal bewerken, zodat het deeg niet aan het werkblad blijft kleven.

De pizza werktafel heeft een koelruimte die nuttig is voor vele toepassingen

Naast het bovenste oppervlak heeft de pizzabereidingstafel een koelvak met 2 of 3 deuren en een serie neutrale laden. De koelruimtes achter de deuren bieden u de mogelijkheid om uw etenswaren op te slaan voor het maken van pizza's, maar u kunt uw deegstukken ook bewaren zodat ze koel worden bewaard en verse pizza's garanderen voor al uw klanten. In de laden kunt u al het materiaal bewaren dat u nodig heeft om pizza's te bereiden: pizzarollen, messen voor ingrediënten.......

Onze opstarttips voor onze gekoelde pizzatafels

Pizza werktafels combineren zowel een werkblad als een koelruimte. En net als bij alle koelapparatuur is het belangrijk om een paar stappen te volgen alvorens het apparaat in gebruik te nemen. Wanneer u uw pizza-tafel in ontvangst neemt, is het belangrijk om 24 uur te wachten voordat u hem in gebruik neemt nadat u hem hebt geplaatst. Het is zeer belangrijk om deze voorzorgsmaatregel in acht te nemen, want tijdens het transport is het mogelijk dat de apparatuur niet in goede staat is opgeslagen of dat deze is geschud, waardoor de koelcomponenten in de koelunit zijn verstoord. Daarom is het belangrijk om 24 uur te wachten met het in gebruik nemen van de tafel, zodat de koelcomponenten weer in hun normale staat kunnen terugkeren. Als u zich niet aan deze voorzorgsmaatregel houdt, wordt uw apparaat blootgesteld aan een hoger risico op storingen en zijn de koelprestaties lager.

Onze selectie van werktafels voor professionele pizza's

Om u te begeleiden bij de keuze van uw pizza-tafel, hebben wij voor u de modellen geselecteerd die wij onze klanten het meest aanbevelen om hun volledige tevredenheid te garanderen wanneer zij hun professionele apparatuur in hun pizzeria gebruiken.

Dit soort professionele apparatuur is te vinden in bedrijven zoals pizzeria's, fastfood of snacks. Het is raadzaam om uw gekoelde 3-deurs pizzabereidingstafel te combineren met een gekoelde slakom of vitrine om de ingrediënten koel te houden in gastrocontainers direct boven het marmeren werkblad en zo de efficiëntie en snelheid van het werk voor de pizzaïolo te verhogen. Deze 3-deurs pizzabereidingstafel is perfect geschikt voor uw professionele zaak dankzij de automatische ontdooiing, maar vooral dankzij het temperatuurbereik van 2 tot 10°C, zal deze temperatuur ervoor zorgen dat uw voedsel op de juiste temperatuur kan worden bewaard tijdens de bereiding van uw pizza's. De deuren aan de onderzijde van uw voorbereidingstafel zijn voorzien van een automatisch sluitsysteem om te voorkomen dat de koudeketen wordt doorgesneden. Met de verstelbare poten van deze tafel kunt u uw meubelen in elke gewenste staat en op elk type vloer plaatsen, zelfs op die met een lichte helling. De structuur, volledig van roestvrij staal, zorgt voor een goede stabiliteit.

De 3P gekoelde pizzabereidingstafel is geschikt voor intensief gebruik dankzij de productie met robuuste materialen zoals roestvrij staal en marmer. Het grote voordeel van deze tafel is dat er een vetfilter vlak voor de condensor staat. De diepte is ook speciaal ontworpen om 60x40 cm plakken en roosters te houden die dienen als ondersteuning voor het verse deeg dat nodig is voor de bereiding van pizza's in een pizzeria.

De gekoelde Afinox tafel voor de bereiding van pizza's is van superieure kwaliteit en is ideaal voor intensief gebruik in restaurants of professionele pizzeria's.

Nog steeds niet overtuigd? Heeft u één of meer informatie nodig over een product? Verschillende producten maken dat u dat wilt, maar u weet niet welke u moet kiezen? Wacht dus niet langer en neem nu contact op met een lid van ons team. Wij staan u graag te woord om u te helpen de beste aankoop voor uw bedrijf te doen.