Gekoelde patisserievitrines
Patisserievitrine.
Ice-shop biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerde en origenele toets aan te brengen aan de presentatie van u patisserie, taarten of chocoladeproducten.
De gekoelde etalage voor het bewaren van bakkers heeft over het algemeen 4 glazen zijkanten die het mogelijk maken om binnenproducten zoals cakes, pasteien en andere Weense gebakjes een optimaal 360 ° zicht te bieden.
more_infos
Er zijn verschillende dimensies om aan alle vereisten van bakkerijprofessionals te voldoen. De gekoelde 4-zijdige mini gekoelde vitrine of gekoelde zwarte of witte toonbank aan de bovenkant is compact en kan in de hoogte of in kleinere ruimtes worden geplaatst en kan ook op een steun worden geplaatst, zoals een receptie van een hotel, bar of restaurant. Deze kleine vitrine heeft een temperatuurbereik van 0 tot 12 ° C. Het is aan u om de temperatuur te kiezen die het best past bij het voedselbehoud dat u besluit op te slaan. Deze kleine vitrine voldoet perfect aan de verwachtingen van cateringprofessionals met een capaciteit van 78 L en 3 roosters die in hoogte kunnen worden aangepast aan uw taarten of cakes. De negatieve 4-zijdige gebakjevitrine wordt gebruikt om bevroren banketproducten te bewaren. Dit type vitrine wordt ook gebruikt in winkels, de chocolade-afdeling of in de professionele instellingen die chocolade en pralines op de markt brengen.
Inderdaad, de laag geventileerde koude van de chocoladevitrine of de gebietsamenstelling bewaart het voedsel zonder de oorspronkelijke smaak te veranderen. Meestal voorzien van zwenkwielen Dit type meubeldisplays 4 gezichten gemakkelijk te verplaatsen in uw winkel voor gemakkelijke toegang.
De professionele etablissementen gebruiken de gekoelde etalage 4 glazen vlakken met een inhoud van 235 en 285 liter om de desserts te belichten die worden aangeboden op het menu van hun restaurant of hun brouwerij. De 4-zijdige vriesvitrine dient als vitrine voor bevroren desserts. Deze gekoelde vitrine heeft een digitale regeling van de temperatuur van 0 tot 12 ° C. Het is aan u om de temperatuur te kiezen die het best past bij de voorbereidingen die u aan uw klanten wilt blootstellen. Dankzij de 360 ° C-tentoonstelling kunt u al uw lekkerste bereidingen laten zien. Om uw producten aantrekkelijker te maken, wordt verticale LED-verlichting geïnstalleerd in uw chocoladefabriek. Met zijn 5 instelbare roosters om te ordenen zoals je wilt aan de binnenkant van je raam.
De koelvitrine voor gebak: om uw gebakcreaties weer te geven
De gekoelde vitrine voor het bewaren van gebak heeft over het algemeen 4 glazen zijkanten, waardoor het mogelijk is om producten zoals gebak, taarten en andere gebakjes een optimale zichtbaarheid van 360° te bieden.
360° visie: de belangrijkste troef van de banketbakkerij etalages
De patisserie etalages die wij u aanbieden op iceshop.be zijn kenmerkend voor hun openheid naar buiten toe. Inderdaad, het maakt niet uit welke invalshoek je op het raam hebt, je kunt alle gebakjes in het raam zien. Rvs is een van de beste materiaal in de Horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, aantal ltr, model met deuren, display, jaar line deur gebogen, artikelnummer, koelkast glas, stuk, bestelling, beschikbaar toonbank, bakken, gekoeld bestek, vriezer laden gewicht, vergeet niet onze website te kijken. Diamond is een van de beste merk voor ptofessionele artikelen. We hebben een jaar garantie, deurs. Bovendien tonen sommige modellen dit verder aan door de integratie van roterende trays die het mogelijk maken om het deeg te roteren, zodat het deeg in beweging kan worden gezet en zichtbaar is voor alle klanten.
Geventileerde koeling in deegwarenindustrie
De laag geventileerde koeling van de chocolade- of gebakvitrine bewaart het voedsel zonder de oorspronkelijke smaak te veranderen. Geventileerde koeling maakt het mogelijk om alle chocolaatjes en gebakjes op dezelfde manier op te slaan dankzij de gelijkmatige verdeling van de koude. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat er geen condensatie op de wanden van uw vitrine ontstaat, omdat de geventileerde kou de vorming van vocht en dus ook de vorstvorming voorkomt, wat de smaak van de producten maar ook de kwaliteit van de koeling verandert.
De eenvoud van het verplaatsen van vitrines voor gebak
Dit type 4-zijdige vitrinekast is meestal uitgerust met wielen en kan gemakkelijk worden verplaatst in uw winkel voor een gemakkelijke toegang. Op deze manier kunt u eenvoudig de indeling van uw bakkerij veranderen en kunt u ook gemakkelijk uw verkooppunt schoonmaken.
Onze verschillende modellen bakkerij vitrines
Er zijn verschillende dimensies om aan alle eisen van bakkerij- en banketbakkers en banketbakkers te voldoen. De mini koelvitrine met 4 glazen zijwanden of koelvitrine te plaatsen in zwart of wit, is compact en kan in de hoogte of in beperktere ruimtes worden geplaatst en kan ook op een standaard worden geplaatst, zoals een hotel, bar of receptiebalie van een restaurant. Deze kleine vitrine heeft een temperatuurbereik van 0 tot 12°C. Het is aan u om de temperatuur te kiezen die het best past bij de conservering van de voedingsmiddelen die u besluit op te slaan. Deze kleine vitrine voldoet perfect aan de verwachtingen van horecaprofessionals met zijn capaciteit van 78 liter en zijn 3 in hoogte verstelbare roosters volgens uw taarten of taarten. De negatieve 4-zijdige glazen deeg vitrine zal worden gebruikt om diepgevroren deegwaren op te slaan. Rvs is een van de beste materiaal in de Horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, aantal ltr, model met deuren, display, jaar line deur gebogen, artikelnummer, koelkast glas, stuk, bestelling, beschikbaar toonbank, bakken, gekoeld bestek, vriezer laden gewicht, vergeet niet onze website te kijken. Diamond is een van de beste merk voor ptofessionele artikelen. We hebben een jaar garantie, deurs. Dit type vitrine wordt ook gebruikt in winkels, in de chocoladeafdeling of in professionele bedrijven die chocolade en pralines verkopen.
Professionele etablissementen maken gebruik van de 4-zijdig gekoelde glazen vitrine met een inhoud van 235 en 285 liter om de desserts op de kaart van hun restaurant of brasserie te zetten. De 4-zijdige diepvriesvitrine dient als vitrine voor bevroren desserts. Deze gekoelde vitrine heeft een digitale temperatuurregeling van 0 tot 12°C. Het is aan u om de temperatuur te kiezen die het beste past bij de voorbereidingen die u aan uw klanten wilt tonen. Dankzij de 360° C belichting kunt u al uw lekkerste bereidingen laten zien. Om uw getoonde producten aantrekkelijker te maken, is er verticale LED-verlichting geïnstalleerd in uw chocoladefabriek. Dankzij de 5 verstelbare roosters kunt u de binnenkant van uw raam naar wens organiseren.
U beschikt nu over alle noodzakelijke elementen voor de aankoop van uw etalage. Rvs is een van de beste materiaal in de Horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, aantal ltr, model met deuren, display, jaar line deur gebogen, artikelnummer, koelkast glas, stuk, bestelling, beschikbaar toonbank, bakken, gekoeld bestek, vriezer laden gewicht, vergeet niet onze website te kijken. Diamond is een van de beste merk voor ptofessionele artikelen. We hebben een jaar garantie, deurs. Voor meer informatie en details over onze showcases nodigen wij u uit om contact op te nemen met een van onze adviseurs die u graag van informatie en ondersteuning bij uw project voorziet.