Specials

No special products at this time.

Koelcellen

Professionele koelcel

De professionele koelcellen van ice-shop bestaan in negatieve versie en in positieve versie.

De koelkamer is een professionele uitrusting die zijn nut vindt in veel sectoren van de agribusiness. Dankzij de volledig instelbare afmetingen en eenvoudige montage met haken, maakt de professionele koelruimte het mogelijk grote hoeveelheden verse producten te bewaren. Volledig gemaakt met isothermische sandwichpanelen in wit voedselpolyester waardoor de waterdichtheid van de wanden kan worden gewaarborgd. Het is ook mogelijk om de kamer met een vloer hoger te plaatsen om de locatie van de draaideur te kiezen.

Onze koelruimtes voldoen aan de geldende HACCP-hygiënestandaarden, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en niet giftig. Waarom is het zo belangrijk om een ​​koude kamer te hebben? Gewoon omdat de hygiënevoorschriften erg streng zijn wat betreft het respect voor de koudeketen. U riskeert ernstige gevolgen, zoals het sluiten van uw restaurant als u niet over de juiste apparatuur beschikt. Bovendien zijn hygiënische controles heel gewoon, zodat ze vanaf het begin kunnen worden uitgerust om vergiftiging te voorkomen.

Vanwege deze specifieke kenmerken wordt de koelruimtekit gebruikt op plaatsen waar hygiëne moet worden gerespecteerd als de bakkerij- en slagerijsector. De koude ruimte is beschikbaar in een positieve versie met een monobloc overlappende motor of een motor op afstand maar ook in een negatieve versie.

Er zijn vele redenen om uw etablissement uit te rusten met een professionele koelruimte. Dankzij de grootte die kan worden gekozen op basis van de locatie die beschikbaar is, is de koelkamer te vinden in kleine restaurants en in grote voedselfabrieken. De grotere modellen moeten worden uitgerust met hun externe groep om een ​​perfecte temperatuurbehoud te garanderen zonder de kamer waarin de kamer te veel wordt verwarmd.

Ice-shop biedt u een negatieve koelruimte en een positieve koude ruimte om te voldoen aan alle behoeften van professionals op het gebied van optimaal voedselbehoud. Deze kamers zijn samengesteld uit geïsoleerde panelen om de kit eenvoudig te monteren, ze kunnen gemakkelijk al het voedsel dat u wilt bewaren in de koelkast bewaren. Om energieverlies te beperken, wordt een isolatie van polyurethaan 80 mm op de wanden van uw professionele koelruimte geïnstalleerd.

Omdat er veel vocht in dit type constructie zit, is een anticorrosieve coating aangebracht om roest op uw koude wanden te voorkomen. Over vocht gesproken, er is een elektronische verdamping geïnstalleerd om het gecondenseerde water dat door uw kamers wordt geleverd te evacueren. De toegangsdeur is omkeerbaar naar keuze van de gebruikers, de scharnieren zijn versterkt en de magnetische verbindingen zijn gemakkelijk te verwijderen voor eenvoudige reiniging. Om optimale veiligheid te garanderen, zijn de vloeren van uw koelcellen volledig antislip. Uw koelcellen zijn uitgerust met slot en sleutel om maximale veiligheid te garanderen.

Wat te kiezen tussen een positieve en een negatieve kamer?

Positieve koude kamer: deze kamer gaat niet onder nul. Het laat niet toe dat uw voedsel te lang wordt bewaard. Het is perfect voor het opbergen van groenten, fruit, zuivelproducten of verschillende charcuteries. Dit is de kamer die we het meest in restaurants vinden.

Negatieve koude ruimte: perfect voor het bewaren van vlees of verse vis. Deze kamer is bedoeld om levensmiddelen te bevriezen en vooral om ze bevroren te houden bij een temperatuur van -18 ° C (referentietemperatuur). Delicaat en snel bederfelijk voedsel moet absoluut bevroren worden gehouden om de proliferatie van bacteriën te voorkomen.

Respect voor de koelketen wordt volledig gerespecteerd. Bevriezing van voedingsmiddelen geeft u het voordeel dat u ze veel langer bewaart dan een positieve koude ruimte. Dit koude model wordt vaak gevonden in slagerijen om grote stukken vlees klaar te houden om bewerkt te worden.

De professionele koelcel voor opslag in zeer grote hoeveelheden

De koelcel is een professionele apparatuur die in vele sectoren van de voedingsindustrie nuttig is. Dankzij de volledig modulaire afmetingen en de eenvoudige montage met behulp van haken kan de professionele koelcel grote hoeveelheden verse producten opslaan. Geheel vervaardigd met isothermische sandwichpanelen in wit food grade polyester, waardoor de wanden waterdicht zijn. Het is ook mogelijk om de kamer met een vloer te monteren en de plaats van de draaideur te kiezen.

Er zijn vele redenen om uw zaak uit te rusten met een professionele koelruimte. Dankzij de afmetingen, die afhankelijk van de locatie kunnen worden gekozen, is de koelruimte zowel in kleine restaurants als in grote levensmiddelenfabrieken te vinden. De grotere modellen zullen moeten worden uitgerust met een afstandsbediening om ervoor te zorgen dat de temperatuur perfect wordt gehandhaafd zonder oververhitting van de ruimte waarin de kamer zich bevindt.

Koude ruimtes met HACCP-hygiënestandaarden

Onze koelcellen voldoen dus aan de geldende HACCP-hygiënenormen, ze zijn gemakkelijk te reinigen en niet giftig. Waarom is het zo belangrijk om een koude kamer te hebben? Heel eenvoudigweg omdat de hygiënevoorschriften zeer streng zijn met betrekking tot het respect voor de koudeketen. U loopt het risico op ernstige gevolgen, zoals de sluiting van uw restaurant als u niet over de juiste apparatuur beschikt. Bovendien zijn de hygiënecontroles zeer frequent, dus is het belangrijk om vanaf het begin goed uitgerust te zijn om vergiftiging te voorkomen. Vanwege deze specifieke kenmerken wordt de kit koelruimte gebruikt op plaatsen waar de hygiëne absoluut moet worden gerespecteerd, zoals in de bakkerij- en slagerijsector. De koelruimte is verkrijgbaar in een positieve versie met een monoblokmotor of een motor op afstand, maar ook in een negatieve versie.

Het respect voor de koudeketen wordt volledig gerespecteerd. Het invriezen van voedselproducten geeft u het voordeel dat u ze veel langer houdt dan een positieve koelruimte. Dit model van koude wordt vaak gevonden in slagers om grote stukken vlees klaar te houden om verwerkt te worden.

Het nut van sandwichpanelen in koelcellen

Zoals gezegd zijn de koelcellen ontworpen met behulp van sandwichpanelen. Allereerst komt de naam sandwichpanelen voort uit het feit dat de panelen bestaan uit 3 lagen (2 esthetische lagen en een isolerende laag tussen de twee). Deze sandwichpanelen zorgen voor een perfecte isolatie van de koelruimte en voorkomen zo warmte-uitwisseling die condensatie en dus vorst kan veroorzaken. Deze isolatie maakt het bovendien mogelijk om alle producten op een zeer lage temperatuur te houden zonder dat de buitenlucht de binnentemperatuur van de kamer beïnvloedt.

Koude ruimtes aangepast aan de vochtigheidsgraad

Omdat er veel vocht in dit type constructie zit, wordt er een anti-corrosie coating aangebracht om roestvorming op uw koelwanden te voorkomen. Over vochtigheid gesproken, er is een elektronisch verdampingssysteem geïnstalleerd om het condenswater af te voeren dat door uw kamers wordt geleverd. De toegangsdeur is omkeerbaar naar keuze van de gebruiker, de scharnieren zijn versterkt en de magnetische afdichtingen zijn eenvoudig te verwijderen voor eenvoudige reiniging. Om een optimale veiligheid te garanderen, zijn de vloeren van uw koelcellen volledig slipvast. Uw koelkamers zijn uitgerust met sloten en sleutels om maximale veiligheid te garanderen.

Wat te kiezen tussen een positieve en een negatieve kamer?

De positieve koude kamer: deze kamer gaat niet onder nul. Het laat niet toe om uw voedsel te lang op te slaan. Het is perfect voor de opslag van groenten, fruit, zuivelproducten of diverse vleeswaren die klaar zijn om op de plank te worden gelegd. Dit is de kamer die we het meest vinden in restaurants.

De negatieve koelruimte: perfect voor de opslag van vers vlees of vis. Het doel van deze kamer is om voedsel te bevriezen en vooral om het bevroren te houden bij een temperatuur van -18°C (referentietemperatuur). Gevoelige en snel bederfelijke voedingsmiddelen moeten bevroren blijven om de groei van bacteriën te voorkomen.

Onze selectie van professionele koelkamers

Ice-shop biedt u daarom een negatieve koelruimte en een positieve koelruimte om te voldoen aan alle behoeften van professionals op het gebied van optimale conservering van voedsel. Deze kamers zijn samengesteld uit isothermische panelen die gemakkelijk in kitvorm kunnen worden geassembleerd, ze kunnen gemakkelijk alle voedselproducten die u wilt opslaan op een koele plaats opslaan. Om het energieverlies te beperken, wordt 80 mm polyurethaan isolatie op de wanden van uw professionele koelruimte geïnstalleerd.

Zo weet u nu alles over professionele koelcellen. Indien u meer informatie of meer details wenst over een technisch punt, staan wij tot uw beschikking om u te helpen de beste aankoop te doen.