Specials

No special products at this time.

Koelcellen

Professionele koelcel.

De professionele koelcellen van ice-shop bestaan in negatieve versie en in positieve versie.

De koelkamer is een professionele uitrusting die zijn nut vindt in veel sectoren van de agribusiness. Dankzij de volledig instelbare afmetingen en eenvoudige montage met haken, maakt de professionele koelruimte het mogelijk grote hoeveelheden verse producten te bewaren. Volledig gemaakt met isothermische sandwichpanelen in wit voedselpolyester waardoor de waterdichtheid van de wanden kan worden gewaarborgd. Het is ook mogelijk om de kamer met een vloer hoger te plaatsen om de locatie van de draaideur te kiezen.

Onze koelruimtes voldoen aan de geldende HACCP-hygiënestandaarden, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en niet giftig. Waarom is het zo belangrijk om een ​​koude kamer te hebben? Gewoon omdat de hygiënevoorschriften erg streng zijn wat betreft het respect voor de koudeketen. U riskeert ernstige gevolgen, zoals het sluiten van uw restaurant als u niet over de juiste apparatuur beschikt. Bovendien zijn hygiënische controles heel gewoon, zodat ze vanaf het begin kunnen worden uitgerust om vergiftiging te voorkomen.

Vanwege deze specifieke kenmerken wordt de koelruimtekit gebruikt op plaatsen waar hygiëne moet worden gerespecteerd als de bakkerij- en slagerijsector. De koude ruimte is beschikbaar in een positieve versie met een monobloc overlappende motor of een motor op afstand maar ook in een negatieve versie.

Er zijn vele redenen om uw etablissement uit te rusten met een professionele koelruimte. Dankzij de grootte die kan worden gekozen op basis van de locatie die beschikbaar is, is de koelkamer te vinden in kleine restaurants en in grote voedselfabrieken. De grotere modellen moeten worden uitgerust met hun externe groep om een ​​perfecte temperatuurbehoud te garanderen zonder de kamer waarin de kamer te veel wordt verwarmd.

Ice-shop biedt u een negatieve koelruimte en een positieve koude ruimte om te voldoen aan alle behoeften van professionals op het gebied van optimaal voedselbehoud. Deze kamers zijn samengesteld uit geïsoleerde panelen om de kit eenvoudig te monteren, ze kunnen gemakkelijk al het voedsel dat u wilt bewaren in de koelkast bewaren. Om energieverlies te beperken, wordt een isolatie van polyurethaan 80 mm op de wanden van uw professionele koelruimte geïnstalleerd.

Omdat er veel vocht in dit type constructie zit, is een anticorrosieve coating aangebracht om roest op uw koude wanden te voorkomen. Over vocht gesproken, er is een elektronische verdamping geïnstalleerd om het gecondenseerde water dat door uw kamers wordt geleverd te evacueren. De toegangsdeur is omkeerbaar naar keuze van de gebruikers, de scharnieren zijn versterkt en de magnetische verbindingen zijn gemakkelijk te verwijderen voor eenvoudige reiniging. Om optimale veiligheid te garanderen, zijn de vloeren van uw koelcellen volledig antislip. Uw koelcellen zijn uitgerust met slot en sleutel om maximale veiligheid te garanderen.

Wat te kiezen tussen een positieve en een negatieve kamer?

Positieve koude kamer: deze kamer gaat niet onder nul. Het laat niet toe dat uw voedsel te lang wordt bewaard. Het is perfect voor het opbergen van groenten, fruit, zuivelproducten of verschillende charcuteries. Dit is de kamer die we het meest in restaurants vinden.

Negatieve koude ruimte: perfect voor het bewaren van vlees of verse vis. Deze kamer is bedoeld om levensmiddelen te bevriezen en vooral om ze bevroren te houden bij een temperatuur van -18 ° C (referentietemperatuur). Delicaat en snel bederfelijk voedsel moet absoluut bevroren worden gehouden om de proliferatie van bacteriën te voorkomen.

Respect voor de koelketen wordt volledig gerespecteerd. Bevriezing van voedingsmiddelen geeft u het voordeel dat u ze veel langer bewaart dan een positieve koude ruimte. Dit koude model wordt vaak gevonden in slagerijen om grote stukken vlees klaar te houden om bewerkt te worden.