Specials

No special products at this time.

Schilferijsmachines

Schilferijsmachine.

De schilferijsmachines worden gebruikt door professionelen voor het koelen van voedingsproducten.

De brema-ijsmachine produceert ijsschilfers die vooral in de horeca worden gebruikt voor het maken van cocktails in bars en cafés. Het grote voordeel van een professionele ijsmachine is dat het in zeer korte tijd een zeer grote hoeveelheid gemalen ijs kan maken, waardoor managers van nachtclubs of bars een hoger debiet kunnen hebben van cocktails en zo, bied altijd verse dranken aan uw klanten aan.

De capaciteit van uw machine is een element waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw machine. Het zou een schande zijn om je te vinden met te veel crushed ijs dan je nodig zou hebben. Of, integendeel, het zal jammer zijn om meer controle over crushed ice te hebben dan je gepland hebt en je merkt dat je op zoek bent naar een grote vraag. Het kiezen van de juiste productiecapaciteit voor uw machine is erg belangrijk om aan uw professionele behoeften te voldoen.

Maar sommige machines zoals de BREMA Unreserved 500kg / 24h industriële gebroken ijsmachine kunnen een zeer groot volume gebroken ijs produceren voor industrieel gebruik. Deze crushed ijsmachine zal ijs produceren dat perfect is voor het behoud van zeevruchten of schaaldieren, die tussen 0 en 2 ° C moeten worden gehouden. Dit ontwerpapparaat zal al zijn gebruikers bevallen. De watertemperatuur kan tussen 3 en 32 ° C en de omgevingstemperatuur tussen 10 en 43 ° C zijn. Deze crushed ijsmachine voldoet aan alle hygiënische normen die gelden in professionele instellingen.

We bieden ook machines aan die specifiek ijs produceren voor gebruik met kwetsbaar voedsel zoals vis. We hebben het over ijsvlokken.

Over het algemeen hebben machines die ijsvlokken produceren een grote productiecapaciteit. Ze worden gebruikt op het gebied van visboer om stapels van enkele meters lang te vullen voor het behoud van vis bij de verkoop is het geval van de machine BREMA Muster 600, deze machine kan een dun ijs produceren dat beschadigt geen delicaat voedsel zoals vis, schaaldieren of zeevruchten. De watertemperatuur kan variëren van 3 tot 32 ° C en de omgevingstemperatuur van 10 tot 43 ° C. Deze machine zal grote oppervlakken en visverkopers bevallen.

Grote winkels met een vismarkt of grote vismarkten zullen baat hebben bij het gebruik van een vlokkenijsmachine.

Het is daarom soms moeilijk om een ​​keuze te maken wanneer u een professionele ijsmachine nodig hebt. Daarom werken wij voornamelijk met het merk Brema om cateringprofessionals te voorzien van een kwaliteitsmachine die de productie garandeert. min of meer belangrijk ijs.