Gekoelde rijpingskasten

Gekoelde rijpingskast of rijpingskamer.

Ice-shop biedt u een heel assortiment aan gekoelde rijpingskasten, ideaal voor het rijpen van u vlees.

De Professional Maturing Cabinet for Meat is een apparaat dat wordt gebruikt om rijp vlees van gecontroleerde temperatuur en vochtigheid te voorzien. Rijping is een proces waarbij een voedingsmiddel de verteerbaarheid en smaakkwaliteiten door veroudering kan wijzigen. Dus hoe ouder het vlees, hoe beter het is.

Bij de ijswinkel hebben we ook diepvriezers kast waarmee u uw vlees na de rijping kunt invriezen. Een vriezer maakt het mogelijk om uw producten op een negatieve temperatuur te bewaren.

Filteren op

Gekoelde kasten

Hoogte

Breedte

Diepte

Gewicht

Matériau

Tension

Capacité

Aantal deuren

Massieve of glazen deur

Price

Weight

kg kg

Manufacturers

more... less

All filters

Filter
Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

faq

Hoe werkt een vleeskelder?

Een rijpingskast is speciaal ontworpen voor het rijpen van vlees, en meer bepaald rundvlees. Het doel van deze operatie is om het vlees te malser te maken en de smaak ervan te vertienvoudigen zodat het kan worden geproefd. Over het algemeen kan de rijping van het vlees gedurende 20 tot 60 dagen plaatsvinden, afhankelijk van het gekozen vleesras.

Om dit te doen, zal de rijpingskast 3 componenten combineren om het vlees te laten rijpen: temperatuur, vochtigheidsgraad en ventilatie. Deze elementen zullen het met name mogelijk maken om het risico van verspreiding van bacteriën te voorkomen. De vochtigheidsgraad wordt gecontroleerd om het gewichtsverlies van het rundvlees te beheersen.

Er zijn twee mogelijkheden om vlees te laten rijpen: ofwel plaatst u de stukken rundvlees aan hangende haken, ofwel plaatst u ze op een rooster. De truc is om geduldig te zijn!

Hoe kiest u uw vleeskuip?

Als u gerijpt vlees aan uw klanten wilt aanbieden, zijn er enkele criteria waarmee u rekening moet houden bij de keuze van uw rijpingskast.

In de eerste plaats is de capaciteit van uw kelder belangrijk, omdat deze afhankelijk is van uw vestiging. Wilt u zich specialiseren in de verkoop van gerijpt vlees? Kies dan voor een grote capaciteit met grote afmetingen (twee deuren met meerdere etages). Zo niet, dan is een kleine rijpingskast voldoende. Temperatuur en hygrometrie zijn belangrijke elementen in de rijping van uw vlees.

Als u van plan bent om uw kelder op een relatief warme plaats te installeren, kies dan voor een tropisch model om de temperatuur en de vochtigheidsgraad van uw kast te respecteren.

Let ten slotte op de keuze van het model: kies in plaats daarvan voor een kelder van roestvrij staal vanwege de hygiënische eigenschappen. Vergeet niet dat je met rauw vlees omgaat, bacteriën kunnen gemakkelijk groeien. Kies daarom een model dat voldoet aan de hygiëne- en veiligheidsnormen.

Waarom zou u uw rijpingskast kiezen bij ice-shop.be?

Ice-shop.be biedt u een breed scala aan koelapparatuur speciaal ontworpen voor professionals in de horeca. Onder onze apparaten vindt u onze rijpingskasten. Deze werden gekozen omwille van hun kwaliteit, alsook omwille van hun respect voor bepaalde normen die in de horecasector worden opgelegd (roestvrij staal, hygiëne, veiligheid, ...).

Wees dus niet bang dat uw rijpingskast in volle rijping kapot gaat! Bovendien is ons team gespecialiseerd in de verkoop van koelapparatuur. Als u twijfelt tussen het ene of het andere model, staan wij tot uw beschikking om u het beste advies te geven. Leg uw behoeften en die van uw vestiging uit en wij sturen u naar uw beste keuze.

Neem contact op met ice-shop.be voor meer informatie over uw toekomstige rijpingskast!

more_infos

Het wordt voornamelijk gevonden in bedrijven zoals slagerijen of restaurants die gerijpt vlees à la carte uit hun menu aanbieden. De 1-deurs koelkamer met rijperkaart is verkrijgbaar met een glazen deur, zodat u zelf kunt zien hoe ver uw product is gerijpt en of er een stevige deur is.

Om een ​​grotere hoeveelheid vlees te rijpen, is het echter raadzaam om met 2 deuren naar de gekoelde kast van rijping te gaan. Ice-shop biedt ook een opbergkast voor ingebouwd gerijpt vlees voor worst, worst en kaas. Volledig uit roestvrij staal vervaardigd, biedt deze kast u een ongelooflijke duurzaamheid, robuustheid en betrouwbaarheid tijdens het professionele gebruik dat u ervan maakt.

De rijpingskast voor vlees is een professionele uitrusting die veel technische kenmerken heeft om te voldoen aan de eisen van een goed volwassen vlees. Onze professionele machines voldoen ook aan de hygiënenormen die gelden in professionele instellingen. De productie is volledig gemaakt van roestvrij staal en is uitgerust met een digitaal paneel dat een reeks functionaliteiten biedt voor een optimale controle van de tijd en de temperatuur van de bewaring. De laatste biedt een eenvoudige gebruik dat geen voorafgaande training vereist om het te gebruiken. Een rijpingskamer zal in het algemeen grotere afmetingen hebben en zal daarom zijn plaats vinden in inrichtingen met een grotere stroom van verkoop van het rijpe vlees of in supermarkten.

De rijping van vlees is een proces dat erin bestaat het vlees zachter te maken en de smaak in de mond te vergroten. Voor een goed volwassen vlees is het beter om de nobele stukken van het beest te kiezen (zoals entrecôte, lendenen, ...). Hoe meer vet er op het stuk vlees zit, hoe beter het vlees na rijping zal smaken. Inderdaad, het vet isoleert het hart van het vlees en maakt het tijdens de proeverij malser. Deze rijpingskasten zijn daarom een ​​must voor restauranthouders en ook delicatessenzaken.

Zodra uw vlees gerijpt is, kunt u uw gerijpte vlees ook in een professionele frigo bewaren.

Gekoelde rijpingskast

Gekoelde rijpingskasten voor een vlees met een unieke smaak

De professionele vleesrijpkabinet is een apparaat dat wordt gebruikt om gerijpt vlees te voorzien van een gecontroleerde temperatuur en vochtigheidsgraad. Rijping is een proces dat het mogelijk maakt om de verteerbaarheid en de smaakkarakteristieken van een voedingsmiddel te wijzigen roeder vergelijking com toevoegen age nieuw glasdeur koelmiddel bakken koelwerkbank naarmate het ouder wordt. Rvs is van de beste materiaal in de horeca sector, robuust, praktijk, prestigieux en gemakkelijk te onderhouden, als u meer informatie wilt u over liter capaciteit, nordcap, verzending, koeling line, inhoud, ager jul aged bestellen, koel temp model, gladerur, frs, btw, dvk aging verdamper, standaard, tecfrigo vergeet niet onze website te bekijken. Dus hoe rijper het vlees, hoe beter het is. De vleesrijpingskast is een professionele uitrusting met vele technische kenmerken om aan de eisen van goed gerijpt vlees te voldoen. Onze professionele machines voldoen ook aan de geldende hygiënenormen in professionele instellingen. De productie is volledig gemaakt van roestvrij staal, het is uitgerust met een digitaal paneel dat een reeks functies biedt die een optimale controle bieden over de opslagtijd en temperatuur. Dit laatste biedt u een gebruiksgemak dat geen voorafgaande training vereist om het te kunnen gebruiken. Een rijpingskamer zal over het algemeen grotere afmetingen hebben en zal daarom zijn plaats vinden in inrichtingen met een hoger verkoopcijfer voor gerijpt vlees of in supermarkten.

Wat is het doel van het rijpen van vlees?

Vleesrijping is een proces waarbij het vlees zachter wordt gemaakt en de smaak in de mond toeneemt. Voor een goed gerijpt vlees is het verkieslijker om de edele stukken van het beest te kiezen (zoals de ribsteak, de faux filet,....). Hoe meer vet er op het stuk vlees zit, hoe meer smaak het vlees na rijping krijgt. Het vet isoleert het hart van het vlees en maakt het zachter tijdens de proeverij. Deze rijpende kasten zijn daarom een must voor restauranthouders, slagers en ook voor varkensslagers.

Wat is de ideale rijpingstijd voor een vlees?

Zoals we al eerder hebben gezegd, hoe rijper een vlees is, hoe meer uitgesprokener de smaak zal zijn. Om ervoor te zorgen dat het vlees interessant wordt vanuit smaakoogpunt, moet het ongeveer 6 weken in de rijpingskamer blijven liggen, totdat er een korst ontstaat en de iets roeder vergelijking com toevoegen age nieuw glasdeur koelmiddel bakken koelwerkbank sterkere smaak zich door het vlees verspreidt. Sommige restaurants die gespecialiseerd zijn in het proeven van rijp vlees bieden aan om vlees te consumeren dat al 50 weken rijpt en volgens de testers is de smaak duidelijk onvergelijkbaar met een klassiek vlees. Dus waar wacht je op om te beginnen met het rijpen van je vlees?

De rijpingskast is een element dat een cachet aan uw cateringruimte toevoegt.

Het hebben van een rijpende kast in uw restaurant is een echte troef die u moet weten hoe u moet promoten. Inderdaad, rijpingskasten kunnen echte decoratieve elementen worden. Het feit dat ze glazen deuren hebben, zal de klanten in staat stellen om al het vlees dat rijpt te observeren en zal ook getuigen van de kwaliteit van de producten die u serveert in uw eetzaal.

Rijpingskasten die voldoen aan de voedselveiligheidsnormen

Rijping is een 100% veilig proces dat nooit zal leiden tot een betere bescherming van de gezondheid van de klant. Al onze kasten zijn gecertificeerd volgens de HACCP-normen en voorkomen de verspreiding van bacteriën zolang ze goed worden onderhouden. Regelmatig onderhoud van uw kast is dus noodzakelijk om een onberispelijke hygiëne te garanderen. Rvs is van de beste materiaal in de horeca sector, robuust, praktijk, prestigieux en gemakkelijk te onderhouden, als u meer informatie wilt u over liter capaciteit, nordcap, verzending, koeling line, inhoud, ager jul aged bestellen, koel temp model, gladerur, frs, btw, dvk aging verdamper, standaard, tecfrigo vergeet niet onze website te bekijken. Een instelbaar vochtigheidsniveau dankzij een thermostaat en/of een instelbare thermometer. Als u vragen heeft over een van onze modellen, als u twijfelt tussen verschillende kasten of als u technische informatie nodig heeft over een product, wacht dan niet langer en neem contact op met een lid van ons team dat u graag zal helpen bij de keuze van uw professionele koelapparatuur.

Onze selectie van rijpingskasten

Het is vooral te vinden in etablissementen zoals slagerijen of restaurants die gerijpt vlees à la carte op de menukaart zetten. De 1-deurs rijping koelkast is verkrijgbaar met een glazen deur zodat u zelf de voortgang van de rijping van uw voedingsproduct of een stevige deur kunt controleren.

Echter, om een grotere hoeveelheid vlees te rijpen, is het raadzaam om naar de gekoelde rijpingskast met 2 deuren te gaan. Ice-shop biedt ook een opbergkast voor ingebouwd rijp vlees voor vleeswaren, worstjes en kaas. Rvs is van de beste materiaal in de horeca sector, robuust, praktijk, prestigieux en gemakkelijk te onderhouden, als u meer informatie wilt u over liter capaciteit, nordcap, verzending, koeling line, inhoud, ager jul aged bestellen, koel temp model, gladerur, frs, btw, dvk aging verdamper, standaard, tecfrigo vergeet niet onze website te bekijken. Deze rijpende kasten zijn volledig gemaakt van roestvrij staal en geven u een ongelooflijke duurzaamheid, robuustheid en betrouwbaarheid tijdens het professionele gebruik dat u ervan zult maken.

U beschikt nu over alle informatie die u nodig heeft om met zekerheid de rijpingskast te kiezen die het best bij roeder vergelijking com toevoegen age nieuw glasdeur koelmiddel bakken koelwerkbank uw bedrijf past. Als u nog vragen heeft of als u twijfelt tussen verschillende modellen, staan wij tot uw beschikking om uw vragen nauwkeurig te kunnen beantwoorden.