Specials

Gekoelde werkbanken

Professionele gekoelde werkbanken, pizzawerktafels en gekoelde saladettes.

Ice-shop biedt u een heel assortiment aan gekoelde werkbanken.

De gekoelde werktafel is beslist een essentiële koeleenheid in een professionele keuken. Het wordt inderdaad door veel professionals in de horecasector gebruikt vanwege de kwaliteit van de werkruimte en de grote mate van instandhouding.

We onderscheiden de gekoelde werktafel volgens de diepte die kan variëren naargelang het gebruik dat we willen maken. De gekoelde werktafel met een diepte van 600 mm heeft de voorkeur in kleine restaurants of in bedrijven met weinig ruimte voor de installatie van hun keukenapparatuur, zoals snacks, frituren of sandwichbars.

De 700 mm brede roestvrijstalen koelkast is het populairste model voor cateringprofessionals omdat het zowel een hoge opslagcapaciteit als een belangrijke werkruimte voor de bereiding van gerechten combineert. de gekoelde werktafel van 800 mm of de gekoelde gebaktoren wordt gebruikt door bakkers en chocolatiers voor het conserveren van deeg en chocoladeplaten in trays of roosters van 60 x 40 cm. Merk op dat al onze gekoelde werktafels beschikbaar zijn in een negatieve versie.

De pizzabewerkingstafel heeft specifieke kenmerken waardoor het een echte aanwinst kan zijn voor de bereiding van pizza's in specialiteitenrestaurants of pizzeria's

Ten eerste zijn de afmetingen zo berekend dat pizzaïolos hun deeg gemakkelijk in de koelkastdeuren kunnen opslaan. Ten tweede is het werkblad gemaakt van graniet of marmer om aan de geldende hygiënenormen te voldoen, maar ook om het pizzadeeg gemakkelijker te laten werken, zodat het niet aan het werkplan blijft plakken.

De koelkasttafel voor pizza's wordt meestal gecombineerd met een salade met ingrediënten.

De gekoelde saladette is een cateringuitrusting die wordt gewaardeerd door horecagelegenheden die hun klanten gevulde sandwiches of gemengde salades aanbieden, omdat het een ideale ergonomie biedt voor de bereiding met hun roestvrijstalen werkblad enerzijds en gekoelde plaatsen speciaal ontworpen voor het conserveren van ingrediënten in gastronormcontainers.

Afhankelijk van het volume van de te conserveren ingrediënten of producten zijn er modellen van gekoelde saladettes tot 3 deuren en 6 laden.