Specials

Gekoelde werkbanken

Professionele gekoelde werkbanken, pizzawerktafels en gekoelde saladettes

Ice-shop biedt u een heel assortiment aan gekoelde werkbanken.

De gekoelde werktafel is beslist een essentiële koeleenheid in een professionele keuken. Het wordt inderdaad door veel professionals in de horecasector gebruikt vanwege de kwaliteit van de werkruimte en de grote mate van instandhouding.

We onderscheiden de gekoelde werktafel volgens de diepte die kan variëren naargelang het gebruik dat we willen maken. De gekoelde werktafel met een diepte van 600 mm heeft de voorkeur in kleine restaurants of in bedrijven met weinig ruimte voor de installatie van hun keukenapparatuur, zoals snacks, frituren of sandwichbars.

De 700 mm brede roestvrijstalen koelkast is het populairste model voor cateringprofessionals omdat het zowel een hoge opslagcapaciteit als een belangrijke werkruimte voor de bereiding van gerechten combineert. de gekoelde werktafel van 800 mm of de gekoelde gebaktoren wordt gebruikt door bakkers en chocolatiers voor het conserveren van deeg en chocoladeplaten in trays of roosters van 60 x 40 cm. Merk op dat al onze gekoelde werktafels beschikbaar zijn in een negatieve versie.

De pizzabewerkingstafel heeft specifieke kenmerken waardoor het een echte aanwinst kan zijn voor de bereiding van pizza's in specialiteitenrestaurants of pizzeria's

Ten eerste zijn de afmetingen zo berekend dat pizzaïolos hun deeg gemakkelijk in de koelkastdeuren kunnen opslaan. Ten tweede is het werkblad gemaakt van graniet of marmer om aan de geldende hygiënenormen te voldoen, maar ook om het pizzadeeg gemakkelijker te laten werken, zodat het niet aan het werkplan blijft plakken.

De koelkasttafel voor pizza's wordt meestal gecombineerd met een salade met ingrediënten.

De gekoelde saladette is een cateringuitrusting die wordt gewaardeerd door horecagelegenheden die hun klanten gevulde sandwiches of gemengde salades aanbieden, omdat het een ideale ergonomie biedt voor de bereiding met hun roestvrijstalen werkblad enerzijds en gekoelde plaatsen speciaal ontworpen voor het conserveren van ingrediënten in gastronormcontainers.

Afhankelijk van het volume van de te conserveren ingrediënten of producten zijn er modellen van gekoelde saladettes tot 3 deuren en 6 laden.

Professionele koeltafel

De gekoelde werktafel is zeker een essentieel onderdeel van de koelapparatuur in een professionele keuken. Het wordt door veel professionals in de horecasector gebruikt vanwege de kwaliteit van de werkruimte en de hoge conserveringscapaciteit.

Hoe kunt u uw koeltafel goed onderhouden?

De koeltafel vereist kwaliteitsonderhoud om de voedselveiligheid van de klanten te garanderen en te waarborgen. Om te beginnen is het belangrijk om het werkblad van roestvrij staal of marmer te reinigen, daarom zijn er speciale producten die zorgen voor een antibacteriële behandeling, ideaal voor professionele keukens. Vervolgens moeten de koeltafels ook in de koelruimte worden gereinigd. Om dit te doen is het voldoende om de producten binnenin te legen en de roosters te reinigen en te controleren of de wanden niet berijpt zijn om de goede werking van het apparaat te garanderen en het risico van defecten te beperken. Eén ding is zeker: onze koeltafels voldoen allemaal aan de geldende hygiënenormen in de horeca.

Geventileerde koeling en statische koeling: wat is het verschil?

Op de technische fiches van onze producten wordt u vaak geconfronteerd met nogal technische termen over onze producten. Geventileerde koeling en statische koeling worden bijvoorbeeld vaak genoemd, maar wat is het voordeel van deze twee soorten koeling in koelapparaten? Ten eerste, statische kou is een koude die op natuurlijke wijze wordt verdeeld in de koelkast of vriezer, zodat de koude lucht zich in het onderste deel bevindt en de warme lucht in het bovenste deel, inderdaad, de lucht volgt de regels van de natuurkunde, dus het is belangrijk om uw voedsel goed te verdelen in uw koelruimte om ze op de best mogelijke manier te houden. Geventileerde koeling stelt u in staat om kou te sturen en te ventileren op een zodanige manier dat het gelijkmatig verdeeld wordt. Op deze manier blijft al uw eten perfect bewaard. Bovendien beperkt de geventileerde koude de vorming van vocht, zodat er geen vorst kan ontstaan in de vriezer of koelkast.

Ons inbedrijfstellingsadvies voor uw koeltafels

Wanneer u uw koelapparatuur in ontvangst neemt, is het aan te raden om deze 24 uur in rust te laten vooraleer ze in gebruik te nemen. Het is inderdaad heel belangrijk om deze opstartfase te respecteren wanneer u uw koelapparatuur ontvangt. De reden hiervoor is heel eenvoudig. Tijdens het transport is het mogelijk dat uw apparaat in liggende positie is opgeslagen of is geschud, al deze elementen kunnen de koelcomponenten van de koelkast hebben verstoord, die zich niet meer in hun oorspronkelijke staat en positie bevinden. De enige manier om alles weer normaal te krijgen is om de koelkast 24 uur in rust te laten staan. Daarom moet de koelkast al die tijd in rust worden gelaten, want als hij in gebruik wordt genomen zonder deze voorzorgsmaatregelen te nemen, bestaat het risico dat het apparaat voortijdig defect raakt.

Roestvrij staal: een materiaal met vele voordelen

Roestvrij staal is het materiaal dat u vindt op alle gekoelde tafelmodellen op onze site. Dit materiaal heeft vele voordelen die het uniek en te verkiezen boven andere materialen op de markt maken. Ten eerste, roestvrij staal maakt het mogelijk om voedsel te gebruiken op het werkoppervlak, omdat het een materiaal is dat niet bevorderlijk is voor de verspreiding van bacteriën. Ten tweede, wat betreft sterkte, zal roestvast staal ook zijn waarde bewijzen, omdat het uiterst robuust is en dus een lange levensduur garandeert. Tot slot zijn er producten die roestvrij staal een ultraglanzende uitstraling geven die altijd een sterke indruk zal maken op klanten, deze producten zijn natuurlijk ontworpen om in contact te komen met voedsel dus geen angst te hebben op dit niveau

Wat is de ideale koeltafel voor het bakken?

De 800 mm gekoelde werktafel of koeltoren wordt door bakkers en chocolademakers gebruikt om deeg en chocoladerepen op 60 x 40 cm trays of roosters op te bergen. Gelieve er rekening mee te houden dat al onze koeltafels in negatieve versie beschikbaar zijn.

De koeltafel is ideaal voor fastfoodbedrijven

De gekoelde werktafel onderscheidt zich door zijn diepte, die kan variëren afhankelijk van het gebruik dat u ervan wilt maken. De gekoelde werktafel met een diepte van 600 mm heeft de voorkeur van kleine restaurants of in bedrijven met beperkte ruimte voor de installatie van hun keukenapparatuur zoals snacks, chips of broodjeszaken. De 700 mm brede roestvrijstalen koeltafel is het populairste model voor cateringprofessionals, omdat hij zowel een hoge opslagcapaciteit als een grote werkruimte voor het bereiden van gerechten combineert.

Om u te helpen bij het kiezen van de ideale koeltafel voor uw zaak, is het essentieel om zorgvuldig het model te kiezen dat het beste bij uw zaak past. Om deze reden hebben wij voor u verschillende modellen van gekoelde gebaktafels geselecteerd, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt.

Allereerst bieden wij u de gekoelde 2-deurs gekoelde werktafel 700mm. Met deze tafel kunt u uw bereidingen direct op het werkblad maken en uw verse levensmiddelen onderin de twee deuren opslaan, die elk een gn1/1 dienblad kunnen bevatten. Daarnaast is dit 700mm brede werkblad geschikt voor een gekoelde slakom om ingrediënten in op te slaan en biedt het ruimte voor sandwiches en andere salades die groot genoeg zijn voor bijvoorbeeld een snack of een broodjeszaak.

Voor hogere opbrengsten en grotere hoeveelheden grondstoffen is het belangrijk om een groter model te gebruiken voor dit doel raden wij de 4-deurs gekoelde pro werktafel aan. Deze tafel heeft 4 deuren voor 4 bins gn 1/1 waarin u uw ingrediënten zo hebt gerangschikt dat ze koel worden gehouden om besmetting door bacteriën te voorkomen.

De bereidingstafel voor pizza's is aangepast voor het pizzaiolo beroep

De pizza werktafel heeft specifieke kenmerken die het mogelijk maken om een echte aanwinst te zijn voor de bereiding van pizza's in gespecialiseerde restaurants of pizzeria's. Eerst worden de afmetingen berekend om pizza's in staat te stellen hun deegstukken gemakkelijk op te bergen in de deuren van de koelkast. Ten tweede is het werkblad gemaakt van graniet of marmer om te voldoen aan de huidige hygiënestandaarden, maar ook om het werken met het pizzadeeg te vergemakkelijken en te voorkomen dat het aan het werkblad blijft plakken.

Afhankelijk van de pîzzeria die u gaat runnen, de ruimte die u heeft en het aantal klanten dat u gaat hebben, is het belangrijk om de juiste tafel te kiezen om de pizza's te bereiden. Om dit te doen, hebben wij voor u verschillende modellen geselecteerd die u zeker zullen bieden wat u zoekt.

Allereerst bieden wij u de werktafel voor de bereiding van 2P-pizza's. Met deze tafel kunt u uw pizzadeeg maken op de grote confisieruimte (1500x800mm), zodat u kunt anticiperen op het bakken van uw pizza's om uw klanten een snelle service te bieden. Bovendien is de werkruimte zeer gemakkelijk schoon te maken, omdat het gemaakt is van marmer, een materiaal dat niet alleen gemakkelijk schoon te maken is, maar ook voorkomt dat het pizzadeeg aan het werkblad blijft plakken. Daarnaast heeft deze pizza werktafel twee koelruimtes om de ingrediënten te koelen.

Het andere model dat wij aanbieden is de gekoelde bereidingstafel voor Afinox-pizza's. Net als bij het vorige model heeft deze tafel een grote marmeren werkruimte en twee koelruimtes voor ingrediënten. Bovendien heeft deze werktafel een geïntegreerde saladette om de ingrediënten te regelen die nodig zijn om een pizza te maken (tomatensaus, olijven, uien, champignons, ham....) zodat ze in de beste omstandigheden worden bewaard en gemakkelijk toegankelijk zijn voor de pizzaiolo, die alleen zijn pizza hoeft te maken. Tot slot heeft deze pizzatafel verschillende opbergladen voor keukengerei voor een goed onderhouden keukenruimte.

De gekoelde salade om uw ingrediënten bloot te stellen aan uw klanten

De gekoelde tafel wordt meestal gecombineerd met een slakom. Deze koelapparatuur die in de lengterichting op uw koeltafel wordt geplaatst, maakt het mogelijk om uw ingrediënten in verschillende bakken op te slaan. Aan de ene kant kunt u de verschillende ingrediënten die u uw klanten achter een glazen wand aanbiedt aan uw klanten blootstellen, maar het houdt ze ook koel om te voorkomen dat ze de koudeketen breken en zo het risico lopen uw voedsel te verontreinigen met bacteriën.

De gekoelde saladettetafel: de ideale all-in-one uitrusting voor het maken van sandwiches op maat

De gekoelde slakom is een populaire cateringapparatuur voor cateringbedrijven die hun klanten gevulde sandwiches of gemengde salades aanbieden omdat het enerzijds een ideale ergonomie biedt voor de bereiding met hun roestvrijstalen werkblad en anderzijds koelruimtes die speciaal zijn ontworpen voor de opslag van ingrediënten in gastronorm-containers.

Om u te helpen bij het kiezen van de saladetafel die het beste bij uw snack of saladebar past, hebben wij voor u verschillende modellen gekozen die perfect zijn voor uw bedrijf?

Allereerst kunt u met de 2-deurs koelkastsaladeette met roestvrijstalen glazen deksel uw producten aan uw klanten laten zien, terwijl u ze binnen handbereik houdt voor de bereiding van uw sandwiches en salades. Daarnaast heeft deze salade 2 koelruimtes om ingrediënten op te slaan en koel te houden. Daarnaast heeft dit model een automatisch ontdooisysteem om ijsvorming te voorkomen en het vliegtuig in goede conditie te houden.


Afhankelijk van het volume van de te conserveren ingrediënten of producten zijn er modellen koelschalen met maximaal 4 deuren en 6 laden.