Snelkoelers
Snelkoeler
De snelkoelers of snelvriezers worden gebruikt in de professionele restauratie.
Steeds meer aanwezig in de professionele horecagelegenheden en in de cateraars, zorgt de snelle koelcel ervoor dat de temperatuur van een culinair preparaat zeer snel verlaagd kan worden, waardoor het voedsel zijn smaak niet verliest tijdens het wisselen van temperatuur maar ook van vermijd de proliferatie van bacteriën tijdens de natuurlijke afkoeling van uw preparaten.
De gerechten zijn net zo lekker als toen ze voor het eerst gebakken werden. De snelle koelcel is beschikbaar in verschillende versies met een of meer niveaus.
faq
Hoe werkt een koelcel?
Een koelcel zorgt voor een snelle afkoeling van de culinaire bereidingen. Een voedingsmiddel kan met dit apparaat in minder dan twee uur tijd worden gekoeld van 65°C tot 10°C. Het doel is om de verspreiding van bacteriën die voedselvergiftiging voor de consument kunnen veroorzaken, te voorkomen. Zo beperkt de snelle afkoeling de verdamping van het water om de textuur en de smaak van de producten beter te bewaren.
Dit is mogelijk dankzij het koude productie- en ventilatiesysteem. Zo worden alle bereidingen snel afgekoeld met behoud van de smaakkwaliteit van de gerechten. Een koelcel is daarom ideaal voor restaurants of cateringdiensten.
Hoe kies je een koelcel?
Bij de keuze van uw koelcel moet rekening worden gehouden met verschillende elementen, zoals het koelvermogen, de structuur van het apparaat of het vermogen.
Voor de koelcapaciteit moet het apparaat krachtig genoeg zijn om uw bereidingen snel te kunnen koelen. Zo zal het ventilatievermogen het koelvermogen bepalen omdat dit afhankelijk is van de warmte-uitwisseling in de cel. Het is dus een basiscriterium voor de keuze van uw toestel.
Dan zal de structuur van het apparaat afhangen van uw behoeften. Sommige cellen hebben 5 niveaus, terwijl andere tot 20 niveaus bevatten. Het apparaat kan ook op voeten of op wielen staan, afhankelijk van het gebruik dat u ervan wilt maken.
Tot slot zal de capaciteit van de koelcel ook afhangen van uw behoeften en dus van uw activiteit. De kleinste modellen hebben een capaciteit van 10 kg, terwijl de grootste een capaciteit van 160 kg hebben.
Waarom kiezen voor uw koelcel op ice-shop.be?
Op ice-shop.be vindt u de koelcel die perfect aangepast is aan uw behoeften! Onze e-commerce is gespecialiseerd in de online verkoop van koelapparatuur voor de horeca. Uw toestel is dus krachtig genoeg voor intensief en natuurlijk professioneel gebruik. Zo bent u in staat om met uw nieuwe snelle koelunit uw diensten te verzekeren. Bovendien is ons team gespecialiseerd op het gebied van koelen/vriezen.
Wij kunnen dus al uw vragen beantwoorden en u natuurlijk ook adviseren bij de keuze van uw toekomstige koelcel. Als u kiest voor ice-shop, zal uw cel een garantie van 1 jaar hebben, dus waar wacht u nog op?
more_infos
De Afinox snelle koelcel is een kwaliteitsmateriaal met een digitaal bedieningspaneel, een koelcyclus en automatisch invriezen. Onze ontploffingschillers worden gemengd, zodat ze snel voedsel kunnen koelen en ook specerijen snel kunnen invriezen. Deze snelkoelende cel heeft een capaciteit van 32 kg koeling en 22 kg bevriezing. Dankzij dit kunnen uw producten 5 tot 7 dagen worden bewaard zonder hun smaak en smaak te veranderen. Aan de voorzijde van uw machine is een digitaal bedieningspaneel aanwezig om handmatig of elektronisch koeling of bevriezing te selecteren.
De Afinox Faster 5-koelcel biedt u 15 kg koelcapaciteit en 10 kg bevriezing in een zo kort mogelijke tijd, wat 90 minuten koelkast is voor deze professionele machine. Het interieur en de buitenkant zijn volledig gemaakt van PET-staal. PET-staal is een staalsoort dat voornamelijk te vinden is in de productie van cateringapparatuur voor professionals zoals een koelkast in een oven, kast of roestvrij staal. PET-staalplaat is inderdaad vriezer specificaties duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen vocht en corrosie. Zijn weerstand en naleving van de geldende milieu- en hygiënestandaarden maken het tot een materiaal dat zeer wordt gewaardeerd door professionele producenten van koelapparatuur. Deze machine is geschikt voor een 5 x GN 1/1 raster. Het is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel dat zeer gemakkelijk te gebruiken is en automatisch ontdooit.
De blast chiller 5 met 5 niveaus voldoet aan de hygiënenormen die gelden in elke professionele instelling. Deze koude cel heeft een grote koelcapaciteit van 18 kg (uitvoerbaar in 90 minuten) en een vriescapaciteit van 14 kg (uitvoerbaar in 120 minuten). Deze professionele machine volledig gemaakt van roestvrij staal, geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 programmeerbare cycli.
Het belangrijkste doel van het uitrusten van de keuken met een snelkoelende en snelvriezen cel is om betere hygiëne te garanderen en om de overgroei van bacteriën op voedsel te voorkomen.
De koelcel heeft veel voordelen !Waarom niet genieten ?
Het zal u helpen de ontwikkeling van bacteriën te verminderen en zo de consument beter te beschermen tegen vergiftiging tijdens het proeven. De koelcel voldoet perfect aan de hygiëne- en gezondheidsvoorschriften door de temperatuur en de koeltijd te regelen. De koelcel behoudt de organoleptische eigenschappen van uw gerechten met behulp van een koelsysteem dat de verdamping van water en daarmee het gewichtsverlies van uw ingrediënten beperkt. De smaken en texturen van uw bereidingen worden beter bewaard om de smaakpapillen van uw moeilijkste klanten te verrassen. De koelcel is een aanvulling op vacuümkoken bij lage temperaturen. Het conserveren van producten vereist celkoeling voor opslag in een koude ruimte. Dit proces geeft u een verhoogde snelheid van uitvoering. Je zult je tijd niet besteden aan het afkoelen van je sous-vide-gerechten om ze op te bergen. Bevriezingsproducten zijn een optie die aanwezig is in de meeste koelcellen. Het is zeer nuttig voor het bevriezen van een product met inachtneming van de voorschriften (+ 63 ° C tot -18 ° C in een zo kort mogelijke tijd).
Snelle koelcel
De snelle koelcel, die steeds meer aanwezig is in professionele koelkast cateringbedrijven en in cateraars, maakt het mogelijk om de temperatuur van een voedselbereiding zeer snel te verlagen, wat voorkomt dat voedsel zijn smaak verliest wanneer de temperatuur verandert en ook de verspreiding van bacteriën tijdens de natuurlijke koeling van uw bereidingen voorkomt. Het belangrijkste doel van het uitrusten van uw keuken met een snelle koel- en vriescel is om een betere hygiëne te garanderen en een te snelle verspreiding van bacteriën op voedsel te voorkomen. De gerechten blijven dus net zo lekker als toen ze voor het eerst gekookt werden. Rvs is een van de beste materiaal in de horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, blastchiller, vergelijking, line toevoegen, polar gram nordcap, beschikbaar snelvriezer leasen pagina info, shock blastchillers artikelnummer, deur, vriezen, koeler koelkasten normale verzending toon vrieskasten, vergeet niet onze website te bekijken, dat is gratis. Combisteel is een van de beste merk voor de snelkoelers en we hebben een jaar garantie. De snelle koelcel is verkrijgbaar in verschillende versies met één of meerdere niveaus.
De koelcel heeft vele voordelen! Waarom er niet van profiteren ?
In de eerste plaats zal het u helpen om de ontwikkeling van bacteriën te verminderen en zo de consument beter te beschermen tegen vergiftiging tijdens de proeverij. Zo voldoet de koelcel perfect aan de hygiëne- en gezondheidsvoorschriften dankzij de beheersing van de temperatuur en de koeltijd. Vervolgens behoudt de koelcel de organoleptische eigenschappen van uw gerechten door middel van een koelsysteem dat de verdamping van water en daarmee het gewichtsverlies van uw ingrediënten beperkt. De smaken en texturen van uw bereidingen blijven beter bewaard om de smaakpapillen van uw meest veeleisende klanten te bekoren. Daarnaast is de koelcel een aanvulling op het vacuüm koken bij lage temperaturen. De conservering van de producten vereist koeling in de cel voor de conservering in de koelcel. Dit proces geeft u een hogere snelheid van uitvoering. U hoeft niet langer te wachten tot uw vacuümverpakte gerechten voldoende zijn afgekoeld om ze op te slaan. Tot slot is het invriezen van producten een optie in de vriezer specificaties meeste koelcellen. Het is zeer nuttig voor u om een product te bevriezen met inachtneming van de voorschriften (van +63°C tot -18°C in een minimum van tijd mogelijk).
De koelcel : het nieuwe anti-afvalwapen
Zoals we weten is voedselafval een plaag geworden die in restaurants verboden moet worden. Inderdaad, restaurants, schoolkantines of selfserviceketens hebben dagelijks tonnen en tonnen onverwerkt voedselafval. Rvs is een van de beste materiaal in de horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, blastchiller, vergelijking, line toevoegen, polar gram nordcap, beschikbaar snelvriezer leasen pagina info, shock blastchillers artikelnummer, deur, vriezen, koeler koelkasten normale verzending toon vrieskasten, vergeet niet onze website te bekijken, dat is gratis. Combisteel is een van de beste merk voor de snelkoelers en we hebben een jaar garantie. De snelle koelcel is daarom een van de meest geschikte oplossingen om verspilling tegen te gaan. Dus als een gerecht niet wordt geconsumeerd tijdens de dienst, in plaats van het weg te gooien, is het beter om het in een koelcel te plaatsen voor later gebruik. Deze praktijk is niet riskant vanuit het oogpunt van de voeding vanwege de voordelen die we hierboven hebben geschetst.
Onze selectie van snelle koelcellen
De Afinox snelkoelcel is een kwaliteitsapparatuur met een digitaal bedieningspaneel, automatische koeling en vriescirkel. Onze snelkoelcellen zijn gemengd en kunnen daardoor snel voedsel koelen, maar ook snel kruiden bevriezen. Deze snelle koelcel heeft een capaciteit van 32 kg koeling en 22 kg bevriezing. Dankzij deze laatste kunnen uw producten 5 tot 7 dagen bewaard worden zonder dat hun smaak en smaak verandert. Aan de voorzijde van uw machine is een digitaal bedieningspaneel aanwezig om handmatig of elektronisch het koelen of invriezen te kiezen.
De Afinox Faster 5 koelcel biedt u een koelcapaciteit van 15 kg en 10 kg bevriezing in de kortst mogelijke tijd, wat 90 minuten is voor deze professionele machine. Zowel het interieur als het exterieur is volledig van PET-staal. PET-staal is een staalsoort die voornamelijk wordt gebruikt bij de vervaardiging van cateringapparatuur voor professionals zoals ovens, kasten of roestvrijstalen koelkasten. PET staalplaat is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen vocht en corrosie. Rvs is een van de beste materiaal in de horeca sector, heel robuust, prestigieus en gemakkelijk te onderhouden. Als u meer informatie willen krijgen over prijs, btw incl, excl, blastchiller, vergelijking, line toevoegen, polar gram nordcap, beschikbaar snelvriezer leasen pagina info, shock blastchillers artikelnummer, deur, vriezen, koeler koelkasten normale verzending toon vrieskasten, vergeet niet onze website te bekijken, dat is gratis. Combisteel is een van de beste merk voor de snelkoelers en we hebben een jaar garantie. De weerstand en de naleving van de huidige milieu- en hygiënenormen maken het een materiaal dat zeer gewaardeerd wordt door professionele fabrikanten van koelapparatuur. Deze machine is geschikt voor 5 x GN 1/1 roosters. Het is uitgerust met een zeer eenvoudig te gebruiken digitaal bedieningspaneel en automatische ontdooiing.
De 5 gemengde snelkoelcellen met 5 niveaus voldoen aan de geldende hygiënenormen in elke professionele vestiging. Deze koudecel heeft een hoge koelcapaciteit van 18 kg (uitvoerbaar in 90 min) en een koelkast vriescapaciteit van 14 kg (uitvoerbaar in 120 min). Deze professionele machine is volledig gemaakt van roestvrij staal en geeft u de vriezer specificaties mogelijkheid om te kiezen tussen 4 programmeerbare cycli.