Specials

No special products at this time.

Snelkoelers

Snelkoeler.

De snelkoelers of snelvriezers worden gebruikt in de professionele restauratie.

Steeds meer aanwezig in de professionele horecagelegenheden en in de cateraars, zorgt de snelle koelcel ervoor dat de temperatuur van een culinair preparaat zeer snel verlaagd kan worden, waardoor het voedsel zijn smaak niet verliest tijdens het wisselen van temperatuur maar ook van vermijd de proliferatie van bacteriën tijdens de natuurlijke afkoeling van uw preparaten.

De gerechten zijn net zo lekker als toen ze voor het eerst gebakken werden. De snelle koelcel is beschikbaar in verschillende versies met een of meer niveaus.

De Afinox snelle koelcel is een kwaliteitsmateriaal met een digitaal bedieningspaneel, een koelcyclus en automatisch invriezen. Onze ontploffingschillers worden gemengd, zodat ze snel voedsel kunnen koelen en ook specerijen snel kunnen invriezen. Deze snelkoelende cel heeft een capaciteit van 32 kg koeling en 22 kg bevriezing. Dankzij dit kunnen uw producten 5 tot 7 dagen worden bewaard zonder hun smaak en smaak te veranderen. Aan de voorzijde van uw machine is een digitaal bedieningspaneel aanwezig om handmatig of elektronisch koeling of bevriezing te selecteren.

De Afinox Faster 5-koelcel biedt u 15 kg koelcapaciteit en 10 kg bevriezing in een zo kort mogelijke tijd, wat 90 minuten is voor deze professionele machine. Het interieur en de buitenkant zijn volledig gemaakt van PET-staal. PET-staal is een staalsoort dat voornamelijk te vinden is in de productie van cateringapparatuur voor professionals zoals een koelkast in een oven, kast of roestvrij staal. PET-staalplaat is inderdaad duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen vocht en corrosie. Zijn weerstand en naleving van de geldende milieu- en hygiënestandaarden maken het tot een materiaal dat zeer wordt gewaardeerd door professionele producenten van koelapparatuur. Deze machine is geschikt voor een 5 x GN 1/1 raster. Het is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel dat zeer gemakkelijk te gebruiken is en automatisch ontdooit.

De blast chiller 5 met 5 niveaus voldoet aan de hygiënenormen die gelden in elke professionele instelling. Deze koude cel heeft een grote koelcapaciteit van 18 kg (uitvoerbaar in 90 minuten) en een vriescapaciteit van 14 kg (uitvoerbaar in 120 minuten). Deze professionele machine volledig gemaakt van roestvrij staal, geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 programmeerbare cycli.

Het belangrijkste doel van het uitrusten van de keuken met een snelkoelende en snelvriezen cel is om betere hygiëne te garanderen en om de overgroei van bacteriën op voedsel te voorkomen.

De koelcel heeft veel voordelen!
Waarom niet genieten?

  • Het zal u helpen de ontwikkeling van bacteriën te verminderen en zo de consument beter te beschermen tegen vergiftiging tijdens het proeven.
  • De koelcel voldoet perfect aan de hygiëne- en gezondheidsvoorschriften door de temperatuur en de koeltijd te regelen.
  • De koelcel behoudt de organoleptische eigenschappen van uw gerechten met behulp van een koelsysteem dat de verdamping van water en daarmee het gewichtsverlies van uw ingrediënten beperkt. De smaken en texturen van uw bereidingen worden beter bewaard om de smaakpapillen van uw moeilijkste klanten te verrassen.
  • De koelcel is een aanvulling op vacuümkoken bij lage temperaturen. Het conserveren van producten vereist celkoeling voor opslag in een koude ruimte. Dit proces geeft u een verhoogde snelheid van uitvoering. Je zult je tijd niet besteden aan het afkoelen van je sous-vide-gerechten om ze op te bergen.
  • Bevriezingsproducten zijn een optie die aanwezig is in de meeste koelcellen. Het is zeer nuttig voor het bevriezen van een product met inachtneming van de voorschriften (+ 63 ° C tot -18 ° C in een zo kort mogelijke tijd).