Specials

Ijsblokjesmachines en schilferijsmachines

Ijsblokjesmachine en schilferijsmachine.

Ijsblokjesproductie en schilferijsproductie dankzij de Brema machines.

Zoals de naam al aangeeft, maakt de professionele ijsmaker ijsblokjes die in het algemeen zullen worden gebruikt voor het koelen van dranken in de hotel- en restaurantinrichtingen die een service van koude dranken of cocktails bieden.

Als u een horecagelegenheid of een nachtclub runt, is de ijs- of ijsmachine een must om niet heen en weer te gaan in uw vriezer. Deze ijsjes zullen de drankjes van uw gasten en uw klanten aangenaam opfrissen en hebben het geschenk om op warme zomerdagen een uitstekend humeur te geven. De keuze van uw machine moet zorgvuldig worden overwogen om niet totaal teleurgesteld te worden door een machine die lang niet aan uw professionele behoeften voldoet.

De tankreserve is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van uw professionele ijslolly of ijsmachine. Het varieert tussen verschillende niveaus. U kunt dan veel ijsklontjes maken en deze direct in de reserve van uw machine bewaren om altijd klaar te staan ​​om aan de vele verzoeken te voldoen. De reserves bevinden zich direct onder uw machine om u niet te veel moeite te doen bij het oogsten van uw ijsblokjes.

Een aankomst en een waterafvoer zijn op uw machine geïnstalleerd. Ze geven je de mogelijkheid om het water zonder je tussenkomst in je ijsmachine te laten komen om in een ijsblokje te veranderen. U hoeft uw machine niet zelf te vullen. Vergeet al je zeehonden. Waterafvoer is ook aanwezig op alle ijsmachines. Het zal zeer praktisch zijn om te kunnen evacueren met gemakkelijk en moeiteloos afvalwater dat niet is omgezet in ijs.

De ijsmachine heeft het grote voordeel dat er constant ijsblokjes worden geproduceerd tijdens grote feesten, de drankjes komen altijd vers aan. Wij bieden Brema-ijsmachines voor het merk die bekend staan ​​om hun robuustheid dankzij een waterinjectorsysteem dat kalkaanslag aanzienlijk vermindert en daarom de levensduur en robuustheid van het product duurzaam verlengt. de machine tijdens zijn professionele gebruik.

Afhankelijk van uw behoefte in hoeveelheid is het mogelijk om te kiezen tussen onze ijsmachines, pro-modellen die weinig ijs produceren op een dag als de BREMA ijsmachine 24 kg / 24 uur. Het is een ijsmachine die meestal wordt gebruikt in cafés met een lage behoefte aan ijsblokjes. We vinden deze machine in cafés of bars.

In grotere bedrijven is het beter om naar een professionele ijsmachine te gaan die overdag meer ijs produceert. De BREMA 90kg / 24h-ijsmachine is bijvoorbeeld een goede keuze in professionele instellingen die gespecialiseerd zijn in grote evenementen of in nachtclubs.

De crushed ijsmachine is een professionele uitrusting die over het algemeen wordt gebruikt in vis- en viswinkels om vis en zeevruchten te bewaren. Dankzij de continue ijsproductie wordt uw plaat altijd gevuld met gemalen ijs of schilferijs om de goede prestaties van uw verse producten te garanderen.

De kleinere modellen ijsmachines worden geleverd met een direct geïntegreerde reserve. Voor modellen met een grotere productiecapaciteit is het beter om een ​​reserve of bak te kiezen voor Brema-machines die zich direct onder de machine bevindt om het geproduceerde ijs te oogsten.

Uw lollyijs of ijsmachine moet regelmatig worden onderhouden, het moet schoon en gezond zijn. Als u ze niet regelmatig wilt schoonmaken, kies dan voor een model met de "zelfreinigende" functie. Over het algemeen gemaakt van roestvrij staal, respecteert uw machine alle regels van hygiëne en gezondheid.

Onze online winkel biedt u een ruime keuze aan verschillende ijsmachines, aangepast aan elk gebruik volgens de behoeften van uw onderneming. Heeft u een kleine hoeveelheid ijs of een grote hoeveelheid nodig? Wij stellen u de beste ijsmachines ter beschikking voor zowel grote als kleine bedrijven.

Zoals je hebt begrepen, zullen de geroofde ijs- en ijsmachines op verschillende gebieden enorm worden gewaardeerd. In zowel horeca als nachtclubs blijven ijsblokjes de basis van de verfrissende drank bij uitstek. Vergeet niet om uw ijsmachine goed te onderhouden, want hygiënische bediening is heel gewoon. Zodra u uw machine uit- en inschakelt, is het noodzakelijk om deze te reinigen om te voorkomen dat er zich residu in de bodem van de tank bevindt.

Ijsblokjesmachine en schilferijsmachine

Crushed ice machine en ijsblokjesmachine: voor intensieve ijsproductie
Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de professionele ijsmachine het mogelijk om ijsblokjes te produceren die over het algemeen worden gebruikt om dranken te koelen in hotels en restaurants die een koude drank of cocktailservice aanbieden.

Onze selectie van ijsmachines en ijsblokjes

Het grote voordeel van de ijsblokjesmachine is dat deze constant ijsblokjes produceert op grote avonden, de drankjes komen altijd zeer vers aan. Wij bieden ijsblokjesmachines die bekend staan om hun robuustheid dankzij een waterinjectorsysteem dat de vorming van kalkaanslag sterk vermindert en daardoor de levensduur en robuustheid van de machine tijdens het professionele gebruik verhoogt.

Afhankelijk van uw behoeften in hoeveelheid is het mogelijk om te kiezen tussen onze professionele ijsmakers modellen die weinig ijsblokjes produceren over een dag zoals de 24kg/24h Ice Maker. Het is een ijsmachine die typisch gebruikt wordt in cafés met een lage behoefte aan ijsblokjes. Deze machine is te vinden in coffeeshops of bars.

In etablissementen met een groter aantal bezoekers is het beter om een professionele ijsmaker te gebruiken die overdag meer ijs produceert. De 90kg/24h Ice Maker, bijvoorbeeld, zal een goede keuze zijn in professionele instellingen die gespecialiseerd zijn in grote evenementen of nachtclubs.

De crushed ice machine is een professionele machine die over het algemeen wordt gebruikt in viswinkels en supermarkten om vis en zeevruchten te bewaren. Dankzij de continue ijsproductie wordt uw display altijd permanent gevuld met crushed ice of flake ice om ervoor te zorgen dat uw verse producten vers blijven.

De kleinste modellen ijsbereiders worden geleverd met een direct geïntegreerde reserve. Voor modellen met een hogere productiecapaciteit verdient het de voorkeur om een reserve of bak te kiezen voor machines die direct onder de machine geplaatst zijn om het geproduceerde ijs te oogsten.

Waarom investeren in een ijsmachine?

Als u een restaurant of nachtclub runt, is het ijsblokje of de ijsblokjesmachine een must, zodat u niet heen en weer hoeft te gaan in uw vriezer. Deze stukken ijs zullen de drankjes van uw gasten en klanten aangenaam verfrissen en hebben de mogelijkheid om u in een goed humeur te brengen op warme zomerdagen. De keuze van uw machine moet zorgvuldig worden overwogen om niet volledig teleurgesteld te worden door een machine die verre van aan uw professionele behoeften voldoet.

Hoe om te gaan met grote hoeveelheden ijsblokjes?

De reserve van de bak is ook een element om rekening mee te houden bij de keuze van uw professionele ijsblokjes of ijsblokjesmachine. Het varieert tussen de verschillende capaciteiten. U kunt dan veel ijsblokjes maken en deze direct in de reserve van uw machine opslaan, zodat u altijd klaar bent om aan de vele eisen te voldoen. De reserves bevinden zich direct onder uw machine, zodat u geen problemen ondervindt bij het oogsten van uw ijsblokjes.

Hoe werken ijsbereiders?

Op uw machine is een watervoorzienings- en afvoersysteem geïnstalleerd. Ze geven u de mogelijkheid om het water in uw ijsmachine te laten aankomen zonder uw tussenkomst om er ijs van te maken. U hoeft uw machine niet zelf te vullen. Vergeet al uw zegels. Waterafvoer is ook aanwezig op alle ijsmachines. Het zal zeer praktisch zijn om afvalwater dat niet in ijs is omgezet gemakkelijk en moeiteloos te kunnen verwijderen.

Wat zijn de verschillende vormen van ijsblokjes?

Ijsmakers kunnen verschillende vormen ijsblokjes aanbieden die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Allereerst zijn er vaste ijsblokjes die een langere smelttijd hebben. Deze ijsblokjes zijn over het algemeen kubusvormig en worden geserveerd in dranken die vers moeten blijven zonder te veel verdund te worden (bijv. Whisky). Er zijn ook holle ijsblokjes die over het algemeen de voorkeur genieten van bars om er cocktails of frisdranken in te zetten. Deze ijsblokjes zijn over het algemeen in het midden geperforeerd en aan de bovenkant afgerond om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken in de machines, hun smelttijd is sneller dan volle ijsblokjes. Tot slot zijn er speciaal gevormde ijsblokjes, deze ijsblokjes worden minder vaak gebruikt, maar er zijn machines die het mogelijk maken om onconventionele ijsblokjes te maken: of het nu gaat om ijsblokjes in de vorm van een golfbal of ijsblokjes in de vorm van een halve maan, ze maken een effect dat de klanten van uw bar, restaurant of disco zal verrassen.

Wat zijn de verschillende soorten ijsgruis

Op de website van de ijsshop.be staan diverse crushed ice machines. Deze machines zijn onderverdeeld in twee categorieën, de klassieke crushed ice machines en de flake ice machines. De klassieke crushed ice machines stellen u in staat om het crushed ice te creëren dat u in uw cocktails vindt, het is klein van formaat en heeft de neiging om snel te smelten in de omgevingslucht. Vlokijs wordt voornamelijk gebruikt in de agro-voedingssector, omdat veel viswinkels vlokijs gebruiken om hun vis en zeevruchten vers te bewaren in hun gekoelde vitrines. In tegenstelling tot gemalen ijs smelt vlokijs niet gemakkelijk, in feite is vlokijs in feite verdicht ijs, dus het heeft een hoge weerstand tegen omgevingslucht en smelt niet op vis, waardoor het niet bevriest en de kwaliteit ervan verandert.

Enkele recepten voor cocktails op basis van gemalen ijs

De cocktail is een drank die door iedereen wordt gewaardeerd, inderdaad, de cocktail is een van de meest aanpasbare dranken die in een bar te vinden zijn, met of zonder alcohol, op basis van fruit, planten, groenten, er is voor elk wat wils. Hetzelfde geldt voor alcoholen, als je niet van rum houdt, kun je kiezen voor een cocktail op basis van gin of wodka en vele andere smaken. Het is daarom de ideale drank om iedereen tevreden te stellen. Begeleid door ijsgruis, zal het u op warme zomerdagen verfrissen. Maar we moeten nog nadenken over recepten die werken. Om deze reden hebben wij voor u een aantal recepten samengesteld die u vooraf laten speekselen.

  • Allereerst laten we u kennismaken met het populairste cocktailrecept dat u kunt vinden in de bars: de mojito. Deze cocktail van Cubaanse origine is eigenlijk een heerlijke mix van rum, munt, rietsuiker, sprankelend water en gemalen ijs. Om de smaak van munt goed te verspreiden, waardoor de verfrissende kant van de drank ontstaat, raden wij u aan om deze met een stamper in rum en rietsuiker te pletten voordat u het sprankelende water serveert. Voor mensen die geen alcohol drinken, geen zorgen, zal het genoeg zijn om rum en sprankelend water te vervangen door limonade die een hebzuchtige kant van de drank zal brengen. Als je niet van zoete dranken houdt, kun je natuurlijk het sprankelende water laten staan voor een nog verfrissender drankje.
  • Als u de voorkeur geeft aan meer exotische recepten, laten we u dan kennismaken met het recept van Pina Colada. Dit recept komt weer van de Caribische eilanden, want het komt rechtstreeks uit Puerto Rico. Deze cocktail is een heerlijke mix van kokosmelk, ananassap, rietsuiker, rum (weer!) en gemalen ijs. Net als de vorige cocktail is deze cocktail verkrijgbaar in een alcoholvrije versie, je hoeft alleen maar de rum te verwijderen.
  • Als rum niet uw kopje thee is, bieden wij ook een zachtere cocktail, maar zeer populair in de Italiaanse cultuur, het is de Spritz. Deze cocktail, die eerst zeer gewaardeerd werd door de Italianen, veroverde vervolgens de wereld met zijn gastronomische smaken en zijn zeer aangename frisheid wanneer het heet is. Om de Spritz te maken moet je Prosecco (een Italiaanse roséwijn), Amaretto (een Italiaanse sterke alcohol), mousserend water, een sinaasappelschijf en ijs mengen. Er is geen echt alcoholvrij alternatief voor deze cocktail, maar we reserveren een zeer originele alcoholvrije cocktail aan het einde van de lijst.
  • Tot slot bieden wij u een laatste cocktail die u dit keer een breed scala aan composities zal aanbieden: Gin Tonic. Het basisrecept is uiterst eenvoudig, 4cL jenever en dan moet je het aanvullen met Tonic (Schweppes bijvoorbeeld). Maar waar Gin Tonic een nogal gediversifieerde keuze heeft, is dat je het kunt versieren met allerlei ingrediënten: bessen, notenpitten, kruiden, planten (lavendel, oranjebloesem....), kortom jij bent de kunstenaar.
  • Tot slot hebben we gedacht aan een niet-alcoholische cocktail die een sterke indruk zal maken als je hem serveert. Deze cocktail zal een mix zijn van bananensap en orang-ina. Om de drank te serveren, moet je het bananensap in een glas serveren en er een paar druppels blauwe kleurstof in gieten. Dan zal het nodig zijn om het gebroken ijs te integreren en een eerste stro ondersteboven in het glas te leggen (het opvouwbare uiteinde in de vloeistof). Dan doe je hetzelfde met de fles Orangina, waarin je het rietje ondersteboven moet leggen. Het zal dan nodig zijn om snel de hals van de fles Orangina in het bananensap te stoppen om te voorkomen dat de vloeistof lekt. Zo kunt u een originele cocktail drinken of de drankjes zullen perfect mengen.

Uw ijsblokje of crushed ice machine moet regelmatig onderhouden worden, het moet schoon en gezond zijn. Als u ze niet regelmatig wilt schoonmaken, kies dan een model met de "zelfreinigende" functie. Uw machine is meestal gemaakt van roestvrij staal en voldoet aan alle hygiëne- en gezondheidsvoorschriften (HACCP, AFSCA).

Welke machine is het meest geschikt voor mijn behoeften?

Onze online shop biedt u een zeer ruime keuze aan verschillende ijsblokjesmachines, aangepast aan alle toepassingen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Heeft u een kleine hoeveelheid ijsblokjes nodig of heeft u een grote hoeveelheid nodig? Wij bieden u de beste ijsblokjesmachines voor grote en kleine bedrijven. Wij nodigen u daarom uit om contact op te nemen met onze adviseurs, die u graag van informatie voorzien en u doorverwijzen naar de machine die het best bij uw behoeften past.

Om samen te vatten:

Zoals u goed heeft begrepen, zullen ijsblokjes- en ijsblokjesmachines op verschillende gebieden zeer gewaardeerd worden. In restaurants en nachtclubs blijven ijsblokjes de basis van het ultieme verfrissende drankje. Vergeet niet om goed voor uw ijsblokjesmachine te zorgen, want hygiënecontroles komen vaak voor. Zodra u uw machine uit- en weer inschakelt, is het essentieel om de machine grondig te reinigen, zodat er geen resten in de bodem van de tank achterblijven.