Specials

Ijsblokjesmachines en schilferijsmachines

Ijsblokjesmachine en schilferijsmachine.

Ijsblokjesproductie en schilferijsproductie dankzij de Brema machines.

Zoals de naam al aangeeft, maakt de professionele ijsmaker ijsblokjes die in het algemeen zullen worden gebruikt voor het koelen van dranken in de hotel- en restaurantinrichtingen die een service van koude dranken of cocktails bieden.

Als u een horecagelegenheid of een nachtclub runt, is de ijs- of ijsmachine een must om niet heen en weer te gaan in uw vriezer. Deze ijsjes zullen de drankjes van uw gasten en uw klanten aangenaam opfrissen en hebben het geschenk om op warme zomerdagen een uitstekend humeur te geven. De keuze van uw machine moet zorgvuldig worden overwogen om niet totaal teleurgesteld te worden door een machine die lang niet aan uw professionele behoeften voldoet.

De tankreserve is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van uw professionele ijslolly of ijsmachine. Het varieert tussen verschillende niveaus. U kunt dan veel ijsklontjes maken en deze direct in de reserve van uw machine bewaren om altijd klaar te staan ​​om aan de vele verzoeken te voldoen. De reserves bevinden zich direct onder uw machine om u niet te veel moeite te doen bij het oogsten van uw ijsblokjes.

Een aankomst en een waterafvoer zijn op uw machine geïnstalleerd. Ze geven je de mogelijkheid om het water zonder je tussenkomst in je ijsmachine te laten komen om in een ijsblokje te veranderen. U hoeft uw machine niet zelf te vullen. Vergeet al je zeehonden. Waterafvoer is ook aanwezig op alle ijsmachines. Het zal zeer praktisch zijn om te kunnen evacueren met gemakkelijk en moeiteloos afvalwater dat niet is omgezet in ijs.

De ijsmachine heeft het grote voordeel dat er constant ijsblokjes worden geproduceerd tijdens grote feesten, de drankjes komen altijd vers aan. Wij bieden Brema-ijsmachines voor het merk die bekend staan ​​om hun robuustheid dankzij een waterinjectorsysteem dat kalkaanslag aanzienlijk vermindert en daarom de levensduur en robuustheid van het product duurzaam verlengt. de machine tijdens zijn professionele gebruik.

Afhankelijk van uw behoefte in hoeveelheid is het mogelijk om te kiezen tussen onze ijsmachines, pro-modellen die weinig ijs produceren op een dag als de BREMA ijsmachine 24 kg / 24 uur. Het is een ijsmachine die meestal wordt gebruikt in cafés met een lage behoefte aan ijsblokjes. We vinden deze machine in cafés of bars.

In grotere bedrijven is het beter om naar een professionele ijsmachine te gaan die overdag meer ijs produceert. De BREMA 90kg / 24h-ijsmachine is bijvoorbeeld een goede keuze in professionele instellingen die gespecialiseerd zijn in grote evenementen of in nachtclubs.

De crushed ijsmachine is een professionele uitrusting die over het algemeen wordt gebruikt in vis- en viswinkels om vis en zeevruchten te bewaren. Dankzij de continue ijsproductie wordt uw plaat altijd gevuld met gemalen ijs of schilferijs om de goede prestaties van uw verse producten te garanderen.

De kleinere modellen ijsmachines worden geleverd met een direct geïntegreerde reserve. Voor modellen met een grotere productiecapaciteit is het beter om een ​​reserve of bak te kiezen voor Brema-machines die zich direct onder de machine bevindt om het geproduceerde ijs te oogsten.

Uw lollyijs of ijsmachine moet regelmatig worden onderhouden, het moet schoon en gezond zijn. Als u ze niet regelmatig wilt schoonmaken, kies dan voor een model met de "zelfreinigende" functie. Over het algemeen gemaakt van roestvrij staal, respecteert uw machine alle regels van hygiëne en gezondheid.

Onze online winkel biedt u een ruime keuze aan verschillende ijsmachines, aangepast aan elk gebruik volgens de behoeften van uw onderneming. Heeft u een kleine hoeveelheid ijs of een grote hoeveelheid nodig? Wij stellen u de beste ijsmachines ter beschikking voor zowel grote als kleine bedrijven.

Zoals je hebt begrepen, zullen de geroofde ijs- en ijsmachines op verschillende gebieden enorm worden gewaardeerd. In zowel horeca als nachtclubs blijven ijsblokjes de basis van de verfrissende drank bij uitstek. Vergeet niet om uw ijsmachine goed te onderhouden, want hygiënische bediening is heel gewoon. Zodra u uw machine uit- en inschakelt, is het noodzakelijk om deze te reinigen om te voorkomen dat er zich residu in de bodem van de tank bevindt.