Specials

Vitrine koelkasten en diepvriesvitrines

Vitrine koelkasten en diepvriesvitrines.

Verticale positieve vitrine koelkasten of opzetvitrines, barkoelingen, negatieve vitrines of vitrines voor chocolade en patisserie.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de vitrine-koelkast een koelkast waarvan het hoofdbestanddeel een glazen deur aan de voorkant is, waardoor de producten die erin staan, door potentiële klanten kunnen worden bekeken.

De geglazuurde koelkast zal daarom de voorkeur hebben voor gebruik waarbij klantcontact is betrokken. Verkrijgbaar met een deur, twee deuren en voor de grootste versie in drie deuren vindt de vitrinekoelkast een plek in uw etablissement.

Het wordt over het algemeen gebruikt voor het behoud van dranken en verpakte producten vanwege de geventileerde kou in commerciële voedselruimten.

Zijn tegenhanger, de vitrine-vriezer, is gebaseerd op hetzelfde principe van het markeren van diepgevroren en ingevroren producten, het wordt ook aangetroffen in levensmiddelenbedrijven die diepgevroren producten of potijs willen promoten.

Afhankelijk van het gekozen model is het mogelijk om een ​​vrieskist in statische of geventileerde koude te hebben.

Maar als het gaat om de vitrine van koelkasten is het ook belangrijk om de koelkastbar te noemen, die ongetwijfeld de glazen koelkast is die het meest aanwezig is bij professionals in de horeca.

Vanwege de speciale afmetingen bevindt het zich in smallere ruimtes, daarom vinden we de bar-koelkast in cafés of discotheken die het gemakkelijk in een muur aan de achterkant van hun bar kunnen insluiten of plaats het direct onder de toonbank.

De gekoelde vitrinekast vindt ook zijn plaats onder professionals in de cateringsector voor een ander gebruik, omdat het een kleinere hoeveelheid voedsel kan bewaren en ze tegelijkertijd aanzienlijk zicht biedt, zodat het in kleine ruimtes zoals dan foodtrucks of op het aanrecht van een winkel.

Een deel van deze gekoelde vitrines laat je ook toe om de ingrediënten te bewaren die worden gebruikt om gerechten te bereiden in restaurants of pizzeria's.

In de bakkerij- en chocoladesector hebben ambachtslieden een gekoelde vitrine nodig die is aangepast aan het behoud van delicate producten zoals chocolade of gebak.

Daarom is de gekoelde etalage met 4 glazen zijkanten perfect geschikt dankzij de lage geventileerde koude en de highlighting van de producten op 360 °.