

Het maken van ijs is een kunst die gletsjer ambachtslieden tot in de perfectie beheersen. Dankzij de professionele ijsmachine 50L/u van het merk Diamond is het mogelijk om in zeer korte tijd grote hoeveelheden ijs te maken.
Met deze machines kunt u ook werken in omstandigheden die 100% voldoen aan de voedselnormen: een punt dat niet over het hoofd mag worden gezien.
details
Professionele ijsmachine - 50L/u - Diamant
De productie van ijs en sorbets is een activiteit die zich steeds meer ontwikkelt, vooral in de zomer wanneer de temperatuur hoger wordt en men de behoefte voelt om af te koelen door zich te verwennen, en hoe men zich kan verzetten wanneer men voor een etalage met ijs in overvloed passeert.
Het is dus in het belang van ambachtelijke ijsmakers om ijsproducten in voldoende grote hoeveelheden te produceren om al hun klanten tevreden te stellen. Niets is beter dan de professionele ijsmaker van het merk Diamond, die tot 50 liter ijs per uur kan maken en zo een groot aantal ijskuipen kan vullen.
Eigenschappen :
NB: vooral voor koud werk.
Pas de questions pour le moment.
Commentaar
(0 rate)