Met de Pastry Line PLUS gestuurde rijskasten kunt u nu het rijsproces controleren en perfect aanpassen aan uw werkvereisten. Het verloop van de rijzingscyclus wordt beïnvloed door temperatuur en vochtigheid.
Dankzij de afwisseling van fasen, met een koude fase gevolgd door een verwarmingsfase en dus een wekfase, is het mogelijk het rijsproces te controleren en te programmeren, om de dagelijkse produktie te rationaliseren, te anticiperen op de bereiding van de deegmengsels voor de volgende dag en zelfs kostbare rusturen te winnen.
details
Dit betekent dat 's morgens kan worden gebakken op basis van de werkelijke vraag en gedurende de gehele dag. Al deze voordelen zullen voor u resulteren in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen.
2 bedrijfsmodi:
1) AUTOMATISCHE cyclus, waarbij de drie fasen koelen (blokkeren van de gisting), opnieuw verwarmen (op gang brengen van de gisting) en koelen (conserveren) elkaar automatisch opvolgen na het starten van de machine, met de mogelijkheid om de duur en de parameters van de programma's aan te passen en te plannen voor de hele week.
2) HANDMATIGE cyclus, waarmee u autonoom kunt ingrijpen in de werking, door elke fase handmatig te programmeren. Daarom beslist u wanneer en hoe lang de afkoelings- of conserveringsfase van het product moet duren.
Kenmerken :
Pas de questions pour le moment.
Commentaar
(0 rate)